Слави с мераци за политическа кариера

Слави Трифонов

  Според упорит слух, циркулиращ в коридорите на Би Ти Ви от няколко седмици, Дългия пак има мераци за политическа кариера. Той възнамерявал да провежда агитация предимно сред млади хора и вече си бил направил списък с ВУЗ-ове, които да посети. В университетите щял да изнася програмни речи пред студентите.

Мълвата намери потвърждение с изненадващата визита на Слави Трифонов при бъдещи инженери. Учиндолецът посети Техническия университет в столицата и когато видя, че в залата са дошли и тв репортери, скочи срещу камерите. Той не позволи нито един оператор да остане на срещата, обявявайки, че не желае публичност.

Преди време Трифонов се натискаше за поста културен министър, но по разбираеми причини той му бе отказан. Сега пак гледал към министеркия стол, защото имал уверението на една от политическите сили, че ще му бъде даден.

Слави има много сериозен мотив да се кандидатира за предстоящите парламентарни избори, твърдят запознати. Дългия смятал, че ако постигне успех в политиката, ще натрие носа на Бойко Борисов. Навремето двамата бяха първи приятели и дори ходеха на кино заедно. После обаче развалиха дружбата си и станаха непримирими врагове.

Първото кандидатиране на Слави за депутат бе още в зората на демокрацията, отбелязват паметливи наблюдатели на процесите в страната. По онова време учиндолецът бе вписан в проектолистите на Народно движение „Ку-ку“. Формацията имаше шанс за добро представяне на вота, но съдът й отказа регистрация.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Слави с мераци за политическа кариера"

  1. Pavle   08.03.2013 at 20:47

    абе тъпаци как може да пишете нещо без да имате доказателства и съм сигурен че такива мишки като вас не вие стъпвал крака в би ти ви за да чуете подобно нещо като се има в предвит че Би Ти Ви са телевизия които мълчат и не казват нищо защо лъжете хората и на гърба на други хора правите пари лайнари скапани ама явно има тъпаци които ви вярват на тея глупости за това Слави ще ви съди постоянно само лъжи пишете за хората.

    Отговор
  2. SS   09.03.2013 at 23:01

    Само това остана. 🙂
    Учиндолския да става политик. Смях в залата.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *