Слави спря с турнетата

Слави Трифонов

  Четвърта поредна година Слави Трифонов и екипът му няма да правят национално лятно турне поради липса на мощен спонсор, научихме от хора в екипа му. Дългия не можел да осигури мераклия, готов да отвори портфейла си и да хвърли около 1 млн. лева за грандиозните му концерти из страната.

Гологлавият водещ не можел да прави концерт след концерт без солиден спонсор, тъй като билетите не можели да финансират шоу с такъв голям екип, техника, транспорт и специални ефекти. Слави бил отрязан и от трите мобилни оператора, които по принцип са склонни да пръскат пари за мащабни рекламни проекти. Заради финансовата криза шоуменът от Учиндол решил да прави турнета из страната през две години, но така и не намерил ентусиасти готови да се бръкнат с колосалния 1 млн. Последният, който го отрязал от помощ, бил босът на „Лукойл“ Валентин Златев.

Последното турне на Трифонов „No Mercy“ бе през август 2009 г, но то се оказа доста злополучно за шоумена, тъй като претърпя тежък битов инцидент. Слави се подхлъзна в банята на хотелската си стая в Стара Загора, счупи крак и заради сакатлъка отмени два от концертите си.

Вече четвърта година Трифонов куцука с цели 3 златни пирона в тазобедрената става. За негова беда при удара на хлъзгавите плочки получил фрактура на костта под ябълката на тазобедрената става. Лекарите закрепили крака му с помощта на пироните, но въпреки това Слави продължавал да усеща болка от време на време.

Последното турне в историята на „Ку-ку бенд“ се оказа в Страната на неограничените възможности. Според запознати Дългия е успял да заработи цели $ 2 млн. от концертите на музикантите му де българите в Бостън, Чикаго, Лос Анджелис, Торонто и Монреал. На чужда земя гологлавият водещ бе посрещнат като месия от сънародниците ни. След успеха си в Америка, Слави замислил обиколка из Европа през пролетта на 2011 г., но тя останала само в сферата на желанията му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *