Слави се изложи за пореден път с тъпите си шоу проекти!

Слави Трифонов

  Шоуменът Слави Три­фонов за пореден път стана за смях. След като преди година стар­тира продуцентското си шоу „Лорд ъф дъ шефе“ и излъга участниците в него да се състезават ожесточено за собствен ресторант, който така и не подари, този път по­следното му начинание бе ударено в зародиш. Става дума за въздосадната надпревара на Дългия „Война на думи“, която незабелязано се изниза от ефира на Би Ти Ви, този път за щастие на зрителите.

 Сега Слави наистина удари дъното и съвсем ско­ро ще започне да дълбае в него. За пръв път в карие­рата си Дългия бе принуден да спре някой от проекти­те си, преди той да изтече официално. Така след незапомнящите се простотии „Умна и Красива“, „Танцу­вай с мен “ и „Кандидат за слава“, учиндолският во­дещ най-накрая спести на зрителите си няколко месе­ца пълна скука.

 В началото на април Сла­ви се обърна с няколко думи към зрителите и обясни, че се отказва от проекта си, за да намери нови начини да ги забавлява. Истината обаче далече не е изтъка­на от така благородни под­буди и е малко по-различна. Според запознати става въпрос за рейтинга на шо­уто му, който непрекъснато спадал и давал повод на Би Ти Ви да трие едра сол връз голата глава на продуцен­та. Именно затова и Дългия пожелал да свали скучното предаване, което отегчава­ше и без това оредялата му публика.

  Само след 4 дуела, разиграли се в почти месец и още толкова епизода с протяжен кастинг, в първа­та седмица на април рубри­ката „Война на думи“ падна, за да отвори място на нови­те простотии, които екипът на Трифонов е натворил.

 Вероятно зрителите щяха да останат доволни от ситуацията, ако не бяха съп­ричастни отново към изма­мените от водещия участни­ци. Както не за пръв път и тази година, проектът на Слави пропусна да обяви за какво се борят отборите в надпреварата. Така 10-те финалисти във формата ос­танаха напълно прецакани. Кандидатите не само че не успяха да се нарадват на своите 5 минутки слава, но и не получиха никакви компенсации за това.

 Това обаче едва ли е из­ненадващо, като се вземе предвид,  че точно  преди една година учиндолският дългуч отново показа, че не се интересува за никого освен за себе си.

 В състезанието „Претен­дентът“, което уж търсеше водещ за „Шоуто на Сла­ви“, спечели плевенчанинът Тома Горанов. Тогава на финала, крайно отегчен и недоволен от развоя на съ­битията, продуцентът пред­ложи на победителя сумата от 20 000 лева, само и само да си отиде у дома и да не се изявява в шоуто на Дъл­гия. Естествено офертата не беше приета и няколко седмици по-късно Горанов тихомълком бе прогонен от екипа на предаването, както Слави пожела още в самото начало.

 

Скара се яко на сценаристите

 Преди „Война на думи“ окончателно да бъде свалена, Трифонов имал сериозен разговор със сцена­ристите си, подшушнаха запознати. Дългия събрал целия си екип от писачи и обявил, че именно тяхна е вината за провала на формата. Причината била, че не били под­брали достатъчно атрактивни участници, а също и че самите те били измислили неуспешния проект.

 „Повечето от сценаристите в шоуто му вече изобщо не го понасят. Той се държи деспотично и непрекъс­нато ги обижда колко са неподготвени и закърнели мозъчно. Всички го търпят само защото не са си наме­рили нова работа“, разкриват запознати и припомнят съдбата на друга рубрика при Дългия, която не се за­радва на особено голям успех – „Жълтата гостенка“.

Екипът, който настоя за нея, така и не успя да се дистанцира и сам клонеше към жълтото, когато кане­ше гостите си да коментират в ефир клюките по техен адрес. Ще припомним само, че по време на гостува­нето на новинаря Юксел Кадриев в предаването на няколко пъти той бе притискан да каже в ефир, че не е гей и не харесва мъже. Негови снимки в интимни пози с мъже обаче категорично го поставиха в деликатна ситуация.

 „Как да опровергаеш истината? В повечето от жъл­тите издания от години се пишат само достоверни неща. Естествено е, че звездите ще ги отричат – кой ще си признае, че кръшка, или че е клептоман, нарко­ман, проститутка или педераст?“, смеят се на жалките опити да правят „достоверни опровержения“ зрители.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *