Слави отчаян циц*ман

Слави Трифонов
Слави Трифонов

  Тайните сексуални желания на шоумена Слави Трифонов излязоха наяве. Водещият на вечерното предаване на Би Ти Ви призна, че си пада по жени с огромен бюст и няма нищо против да мачка силиконови импланти. Затова и повечето от партньорките му били избирани именно по този физически критерий.

„Животът се е променил достатъчно, медицината много напредна и живеем в модерен свят. Има разлика между докосването на силикон и обикновени гърди, но е важно жената преди всичко да е привлекателна и с хубав бюст“, призна неотдавна без грам свян Дългия. После допълни, че като види жена с голямо деколте, изглупява за минута. След това, разбира се, се овладявал, но често първоначалният му блокаж от големите секси форми правел впечатление на събеседниците му. В такива моменти Слави се чувствал толкова разконцентриран, че бил готов да приеме всякакви условия и без да мисли, да си навлече сериозни проблеми.

Настоящата изгора на Дългил - Мартина, също е „тунингована"
Настоящата изгора на Дългил – Мартина, също е „тунингована“

И без публичното си признание обаче около Трифонов от години се говори, че избира жените си по един основен критерий – циц*те. Тези, които пък не били естествено надарени от Бог, се налагало да прибягват до хирургическа намеса, за да отговорят на стандарта му.

Иначе ги заплашвало бързо-бързо да бъдат разлюбени от шоумена и заменени с някоя по-надарена.

„Не ми трябва интелигентна жена. Правил съм страхотен с*кс с момичета, с които не можем да си кажем и здрасти. Имал съм пък приятелки, с които си говорим с часове за книги, изкуство и музика, но не можем да правим хубав с*кс“, продължава с откровенията за опита си с нежния пол Слави.

Подлъгани по манията му за голям бюст две от неговите половинки са си правили операции. Първата е певицата Алекс Раева, която макар и да увърта за отношенията си с Дългия, никога не е отричала, че той е бил важна част от живота й.

Под негово давление в началото на кариерата си в „Ку-ку бенд“ варненката премина през пълна физическа промяна. Алекс отслабна драстично, смени на няколко пъти цвета на косата си, докато се спре на русо, а накрая си сложи и мощен силикон. И без да крие истината за решението си, години по-късно призна, че причината за ниското й самочувствие по отношение на външния й вид се дължало именно на тогавашния й партньор. Макар да премина през всички болки и лишения на разкрасяването само и само, за да му се хареса, Алекс така и не го запази от напористи кандидатки за леглото му. А веднага след нея Дългия бе забъркан в авантюри с доста надарени кандидатки за слава.

В началото на работата си за „Ку-ку бенд" Алекс бе плоска като дъска, но след като се загаджи с Дългия, наля бюст
В началото на работата си за „Ку-ку бенд“ Алекс бе плоска като дъска, но след като се загаджи с Дългия, наля бюст

За да не повтори грешката на своята предшественичка и настоящата половинка на водещия, Мартина, също мина през кабинета на пластичния хирург и поправи несъвършенствата си. Танцьорката, която дълго време бе пазена в тайна от Дългия, видимо се разхубави, откакто двамата започнаха да се появяват публично заедно. На две седмици хореографката на „Мага-данс“ сменяше прическата си, за да държи интереса на Слави, а тази пролет направи и по-драстична промяна във външността си. Мартина легна под ножа на изтъкнат специалист по силикона, който да поправи божията несправедливост да я остави с малки цици. Балерината си подари новия уголемен бюст точно за рождения си ден и оттогава гордо го носи. Естествено, Слави не само нямал против гаджето му да се напомпа, но и лично уредил подробностите около операцията й. От екипа на Трифонов издават, че той избрал и размера на имплантите които да бъдат поставени на любимата му. Дългия не желаел да са твърде големи и вулгарни, защото не искал приятелите му да му се подиграват, че стимулира комплексите на бъдещата си жена. Пред Мартина пък минал с номера, че не харесва яко напомпаните фолкпевици. Истината за предпочитанията му обаче е малко по-различна и затова свидетелстват десетките шеги, които понесоха две от най-тунингованите родни дами – Андреа и Николета Лозанова. Двете силиконови гърли дълго бяха осмивани от Слави и екипа му, а те самите си обясняваха това му поведение с факта, че не са пожелали да отговорят на мераците му за близост.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *