Синът на Стефан Данаилов – Владимир приютява бездомници

Владимир Данаилов с Ирен Кривошиева

  Извънбрачният син на Стефан Данаилов – Владимир, който неотдавна се завърна у нас, за да проповядва Божието слово, е решил да се захване със строителство, научихме от приближени.

Наследникът на някогашните секс символи на родното соцкино Ирен Кривошиева и Стефан Данаилов Владимир решил да строи къщи за бездомници. За целта лудналият на тема Библия младеж смятал да използва наследствена земя от баба му в Родопите. За да стартира начинанието си, Владимир трескаво издирвал съмишленици, които да инвестират в благотворителната му идея.

„Не става дума за секта. Хората, като чуят името на Бог, веднага казват тук има някаква секта„, пали се синът на Ламбо. Той не смятал, че е нужно да работи, за да изкарва прехраната си. Стефан Данаилов обаче се притеснявал, че единственото му дете не върви в правия път, а залита по религията. Според Владимир татко му изобщо не бил вдъхновен от вятърничавата му идея да строи къщички. Данаилов-младши, който от 4-годишен живее в Америка, обяви, че се връща окончателно в България и мечтае да основе своя църква. Нестандартните му теории за дълбоката връзка между човек и Бог изненадващо му спечелиха множество съмишленици у нас.

„Има хора около мен, които вярват на това, което казвам, и ме следват“, коментира амбициозният младеж, който бил убеден, че името на отеца му отваря пред него много възможности, помага му в реализирането на идеята и в набирането на последователи. Благодарение на Стефан Данаилов, синът му Владимир имал все повече поддръжници и не чувствал липса от нищо, дори пари.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *