Симеон Дянков вае мускулатура

Симеон Дянков

Министърът на финансите Симеон Дянков се е запалил по културизма и редовно ходи на фитнес, разказват служителки на ведомството му.

За 3 години, откакто е вицепремиер, телосложението на Дянков коренно се променило

Подчинените му коментират, че се е амбицирал дори да надмине по бицепси премиера Бойко Борисов. Обиколката на предмишницата му вече надминавала 40-те сантиметра. За да поддържа форма, освен на фитнес Дянков редовно ходел и на плуване.

„Когато дойде в министерството, Дянков беше сух и слаб. Година по-късно, някъде в средата на 2010-а, започна да спортува активно. Разказвал е, че в Америка е нямал време за това. Колежките започнаха да се заглеждат по бицепсите му, походката му се промени. Още миналото лято ни направи впечатление, че е заякнал. Сега в топлото понякога се появява в коридорите по риза с къс ръкав и видимо е наедрял. Обаче явно пропуска коремните преси, защото личи, че е пуснал и шкембенце“, разказва през смях служител на Министерството на финансите. Той твърди, че новата мускулатура на Дянков няма нищо общо със заповед на премиера, както подозират колежките му. Дянков редовно избивал стреса в модерна фитнес зала и се запалил да продължи, докато не стане като Аполон. Той обаче не уважавал с присъствието си фитнеса в сградата на министерството. Уредите там били поставени през 2010 г. по проект на ръководството от тройната коалиция, но Дянков решил, че идеята е добра, и довършил спортния салон

За това отишли над 100 хиляди лева. Фитнеса в сградата на Министерството на финансите посещавали служители от средните нива.

Покрай Дянков и други финансисти започнали да ваят мускулатура, за да се подмажат на шефа. Той обаче не им обръщал внимание и не ставал по-снизходителен към професионалните им пропуски.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *