Сестри – върколаци потресоха света!

сестрите

В Индия живеят три сестри, страдащи от „синдрома на върколака“. В малкото индийско селце Пун, намиращо се в централна Индия, живеят три сестри Савита на 23 години, Мониш на 18 и Савитри Сангли на 16 години, които страдат от хипертрихоза.

Хипертрихозата е рядко заболяване, от което страда само един човек на милиард души. Заболяването се характеризира с прекомерно окосмяване по цялото тяло. Затова е странно, че трите сестри страдат от него. Девойките са наследили болестта от баща си. Освен това, семейството има три други момичета, които не страдат от това заболяване. Според разказите на момичетата майка Анита, била  принудена да се омъжи на 12 години. Освен това, преди сватбата, тя не е виждала съпруга си и още повече не знаела или подозирала, че той страда от хипертрихоза. Съпругът на Анита умира през 2007 година. Момичетата върколаци имат само две мечти в този живот, едната е да си направят  лазерна епилация, която ще им струва 4500 паунда всяка, прекомерно висока  сума за жителите на индийските села, и да се оженят.
Индийската режисьорка документалист Снех Гупта е решила да заснеме филм за техния живот, за да помогне на момичетата, като привлече общественото внимание към проблема им.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *