Сензация! Статуята на Ванга се разплака!

Статуята на пророчицата

Посетители на култовия обект Рупите край Петрич, се кълнат, че са видели как от статуята на пророчицата Ванга се отронвали сълзи. Според хората така голямата пророчица ни предупреждавала за предстоящо голямо бедствие – наводнение или земетресение.

Пророчицата възкръсна в цял ръст от бронз и камък в Рупите едва през миналата година. Паметникът бе издигнат по случай сто годишнината от раждането на Ванга и е излязъл из под ръцете на скулптора Емил Попов. Статуята показва пророчицата по време на сеанс. Тя е разположена вляво от мостчето пред храма.  Стотици поклонници минават от там и слагат цветя под статуята.Една такава група станала неволен свидетел на чудото, от бронзовите страни на Ванга се стекли капчици

Ванга

бистри сълзи. Множеството останало вцепенено пред чудото, а някои се опитали да го запечатат с фотоапаратите си. За тяхно изумление снимките на всички хора са били замъглени и никой не могъл да документира знамението. Много от свидетелите били убедени, че така великата пророчица ни предупреждава за някое предстоящо събитие. Какво – бъдещето ще покаже.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/YwqGb_m0hEA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *