Светослав Иванов e новият Виктор Николаев

Светослав Иванов
Светослав Иванов

  Топ репортерът на Би Ти Ви Светослав Иванов ще заеме мястото на Виктор Николаев като водещ на сутрешния блок на телевизията, научихме от отлично информирани източници. Босовете на медията са взели решението веднага след като стана ясно, че досегашните титулярни водещи Ани Цолова и Виктор Николаев се местят в Нова телевизия.

Те до последно са преговаряли с Би Ти Ви, но в крайна сметка до консенсус не се е стигнало. В официалното си становище телевизията благодари за безупречната работа и професионализма им и изрази съжалението си за раздялата със знаковите тв водещи за ефира.

Виктор Николаев
Виктор Николаев

Разбра се, че веднага след напускането на Ани и Виктор Светослав Иванов е бил първият избор на ръководството. През годините той спечели доверието на шефовете със силните си международни и местни репортажи, както и с коментарните си материали по актуални политически и социални теми. През 2012 година журналистите от нюзрума на Би Ти Ви пък го отличиха за втори път с приза „Репортер на годината“. Очаква се в сутрешния блок на телевизията да му партнира или водещата на новините Виктория Петрова, или Мариана Векилска. Промяната ще стане факт в началото на септември, когато новата двойка ще дебютира в ефир.

От пресата стана ясна причината, поради която сутрешният блок на Би Ти Ви излезе в принудителен отпуск. От наши информатори научихме че ръководството на телевизията се е уплашило правителството на Пламен Орешарски да не им отреже от парите за реклама по европейските програми.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *