Свекърва угоява Преслава

Преслава със сестра си (вдясно) и Лидия Станоева – Скалата, която е притеснена за окльощавялата си кандидат-снаха

  Притеснително слабата Преслава е преминала на хранилка при свекърва си Лидия Станоева – Скалата, разбрахме от приближени. Майката на Жоро Бирмата се притеснила, че снаха й може да си навлече проблеми със зачеването и по този начин да я лиши от удоволствието да стане баба на внуче.

От десетина дни бившата президентша на пернишкия „Миньор“ се е превърнала в бодигард на Преслава и я придружава из страната. Загрижена за здравето на певицата, бизнесдамата поверила делата на мъжа си Евлоги и хукнала с нея, за да може изкъсо да контролира хранителните й дажби.

В първите дни Скалата останала шокирана от микроскопичното съдържание в чинията на Преслава. „Момиче, вземи се в ръце, ядеш по-малко и от врабче тръгнала да налива акъл на кандидат-снаха си Лидия Станоева.

Преслава

Звездата на „Пайнер“ наистина приемала храна, не повече от две шепи, и то за целия ден, твърдят от фирмата й. Закуската, разбира се, пропускала. На обяд залъгвала глада с филийка сухар и десетина сушени ядки, а вечер менюто й включвало зелена салата с черни маслини.

Свекито на Преслава вече е започнала операцията по промяна на дневния й порцион. Миналия уикенд певицата завела Лидия в родния си Добрич, за да гостуват на семейството й. Според местни клюкарки визитата в дома на изпълнителката била първа за Скалата, откакто синът й и чалга дивата са двойка.

Преслава развела свекърва си из града, а вечерта почерпила и нея, и сестра си Ивелина в местен ресторант. Трите си устроили парти по женски.

А наострили уши любопитни добричлийки от съседните маси дочули разправии на тема редовно хранене.

„Свекърва й дано я вкара в правия път, че скоро съвсем ще изчезне. Не й даде да мръдне от софрата, докато не изяде една овчарска салата и пилешка Пържола“, информират присъствали в кръчмата.

Целият зор Преслава да качи някой и друг килограм бил заради опасенията на Скалата, че кльощавата приятелката на Малката Бирма може да види бая мъка, тръгне ли да бременее.

Бизнеслейдито се загрижило, че каквато е фина снаха й няма да може да износи бебето. От няколко месеца Лидия не спирала да агитира певицата да я зарадва с внуче, но тя упорито се дърпала с мотива, че още не й е време да слиза от сцената.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *