Свекървата на Емануела й обяви нова война

Емануела се омъжи за Никола в риалитито „Къртицата"
Емануела се омъжи за Никола в риалитито „Къртицата“

  Нова война е пламнала между Емануела и свекърва й, свидетелстват запознати с драмите на семейството. Майката на Никола Стоянов съскала зад гърба на чалга дивата че се надувала излишно с красотата си, придобита благодарение на пластичните хирурзи.

Свекървата на араджийката наскоро я оплюла публично. Набедила родственицата си, че била похарчила пари на сина й, за да си повдигне задните части. „Одумва я как не било възможно Емануела да е толкова хубава, как си е правила Емануела съпруг Никола Стояновлифтинг и какви ли още не разкрасителни процедури. Най-големият майтап обаче е, че разправя как била удължавала краката си. Сравнява се със снаха си все едно му е бивше гадже, а не майка. Ужасно ревнува Никола“, шокирани са в чалга бранша.

Свекървата недолюб-ва Емануела от началото на брака й с Никола. Майката на бизнесмена била твърдо против да се жени за нея поради три причини – заради лековатата й професия, заради това, че има дете от друг, и заради далечната й родствена връзка с Никола.

Неотдавна пресата пръв гръмна сензационното разкритие, че Емануела де факто се е омъжила за чичо си Мъжът й е четвърти братовчед на баща й. Според запознати агресивната свекърва дебне под лупа певицата и е въпрос на време да успее да настрои сина си срещу нея.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *