Рут Колева използвана за пари от бившето си гадже Калоян

Рут Колева не може да се отърве от претенциите на Калоян

  Спорът между певицата Рут Колева и бившия й приятел Калоян се задълбочава с всеки изминал ден и няма никакви изгледи скоро да се разреши. Участничката в риалитито „Къртицата“ бе принудена да заплаши любовника си с полиция, след като последният и отправи зловещи клетви. Причината за тях е, че Калоян бил свикнал да живее на гърба на приятелката си и искал да изкара още пари, за да обезпечи следващите си няколко месеца.

Още в началото на връзката си с актьора от сериала на Нова „Отплатата“ Рут забелязва, че любовта им не е съвсем безкористна. Калоян често иска от гаджето си пари уж назаем, а след това пропуска да й ги върне. Двамата живеели в общо жилище, за което плащала само Рут, а Калоян дори не си правел устата да й помага с плащането на разходите им.

Калоян Трифонов

Ситуацията обаче излиза от контрол, когато тя влязла в Базата на „Къртицата“. Там срещнала съквартиранта си Любо, по когото хлътнала безумно. За да е честна с актьора, решила веднага да му сподели за промяната на чувствата си. Той обаче не бил готов да изпусне така леко златната кокошчица, която наивно му снасяла различни суми пари, за да живее, без да се напъва да работи. Когато излязла от шоуто, Рут дори научила, че той е профукал парите й които били предназначени за сметките на квартирата им. С това напълно прозряла стратегията на използвача и не искала да има повече никаква работа с него.

Пред приятели певицата споделила, че именно маниерът на Калоян непрекъснато да й иска пари я накарал да не иска дете от него. Певицата установи, че е бременна, докато беше в Базата, но направи аборт. Решението й било взето категорично и тя не искала да има нищо общо с бащата на плода в утробата си. Затова направила тежкия избор да го премахне от там.

Рут и Калоян

Интригите около двойката обаче не свършват дотук. Пред светско списание № 1 у нас „Love Style“ близка до певицата разкрива, че Рут е получавала заплахи от бившия си. Калоян я изнудвал да му плати голяма сума пари, за да не разкрива тайни от съвместния им живот в пресата. След като тя не се поддала на изнудването му, той я залял с лавина от клетви и заплахи. „Дано умреш в самолетна катастрофа и да нямаш повече деца“, писал разяреният актьор на бившата си в интернет. На финала я нарекъл „дебело нищожество“.

Слуховете, че актьорът не е стока, не са отскоро в арт средите. Още по времето, в което младежът тръгна с манекенката и колежка от „Отплатата“ Ива Янкулова, се заговори, че той съвсем не е идеалният партньор. Двамата изкараха страстен флирт, който бе в центъра и на техните екранни превъплъщения. Ива обаче успя рано да види истинското лице на Калоян и бързо го отлюспи от свитата си. Той, изглежда, не се учуди много от това, бързо се съвзе след раздялата и излезе на лов за нова балама, която да го издържа. Така попадна на Рут Колева, която лековерно го взе под крилото си и дълго разправяше наляво и надясно, че той е идеалният за нея. Днес обаче певицата със сигурност горко съжалява за своята лековерност и й се иска да е прекратила отношенията си с актьора жиголо навреме.

Ситуацията около другия мъж в живота й — победителя в „Къртицата“ Любо, също е неясна и поне засега не се знае дали двамата са гаджета. След излизането от Базата участниците продължавали да се виждат и чуват редовно, но не искали да насилват отношенията си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *