Росен Петров като нов от есента

От Би Ти Ви натискат водещия да си оправи носа
От Би Ти Ви натискат водещия да си оправи носа

  Водещият на предаването „Нека говорят“ Росен Петров за пореден път ще легне на операционната маса, научихме от приближени. Лекари от известна пластична клиника са му гарантирали, че ако им се довери, от есента ще бъде онзи Росен, когото зрителите познаваха допреди няколко години.

Близки до телевизионера разказват, че Петров още преди 2 месеца си е уговорил въпросната интервенция. Тя обаче не е направена веднага, тъй като хирурзите го посъветвали да изчака края на телевизионния сезон, за да може да има повече време за възстановяване.

Росен Петров
Росен Петров

Стана ясно, че бившият главен сценарист в “Шоуто на Слави” се е депресирал от мисълта, че може никога повече да не възвърне старата си външност. „Преди около него във фитнеса се въртяха по 2-3 млади красавици, а сега момичетата само коментират носа му“, разказват здравеняци, тренирали с тв звездата.

Според информации от ръководството на Би Ти Ви също са настояли телевизионерът да вземе мерки относно здравето си, тъй като не е професионално в моментното му състояние да се появява в ефир. По време на предаване затрудненото му дишане и честото подсмърчане се чуват в микрофона, което определено дразни зрителите, а събеседниците на водещия често не могат да разберат какво ги пита. По коридорите на медията дори се носи слух, че ако и тази операция се окаже провал, има вероятност „Нека говорят“ да има нов водещ. Вече повече от година Росен Петров крие каква е истинската причина за здравословното му състояние. Една от версиите е, че носът му е бил счупен по време на тренировка по бокс, а костица е заседнала в носоглътката. От травмата обонятелният орган станал по-къс и хлътнал навътре. Други път предполагат, че проблемът е вследствие на прекомерно приемане на стероиди или пък употреба на наркотици.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *