Ренета Инджова се контузи! Посреща 59-ия си рожден ден със счупен крак

Ренета Инджова

  Ренета Инджова наскоро пак влязла в болница, но този път не като шефка, а като пациентка. Бившата финансова директорка на „Токуда“ и експремиер на републиката постъпила в клиника за лечение на счупен крак. Инджова не желае да се шуми много-много около нещастния случай, но все пак потвърди, че крайникът й е пострадал.

Заради инцидента Ренета среща затруднения в придвижването, но не губи надежда за бързото си възстановяване. Тя изпълнява стриктно всички медицински препоръки и познатите й са повече от убедени, че ще се справи с предизвикателствата. След една-две успешни рехабилитации бившата министър-председателка отново ще е жизнена и дейна.

„Тя не е способна на отчаяние. Сигурни сме, че ще се пребори с всички трудности и кракът й ще оздравее напълно. Не е случайно, че наричат г-жа Инджова Желязната лейди на българската политика. Да, тя е не човек, а желязо“, коментират колеги на Ренета от НСИ. В Националния статистически институт експремиерът бе назначена през март на длъжността председател.

През 90-те Инджова оглавяваше и друга възлова за икономиката ни институция – Агенцията по приватизация. По онова време завършилата УНСС дама бе и експерт на Съюза на демократичните сили, припомнят запознати.

Този петък Ренета Инджова ще посрещне 59-ия си рожден ден и ще влезе в 60-ата си година. На мнозина сигурно не им се вярва, но е така – просто първата и единствена наша жена премиер изглежда много по-млада.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *