Ренета Инджова е благодарна на медицинския екип спасил живота на майка й

Ренета Инджова

 “Мама най-накрая се изле­кува и аз съм много щастлива от този факт. Лекарите напра­виха чудо и сега тя е добре“, радва се Ренета Инджова.

 Дълго време бившият премиер на държавата и настоящ шеф на Нацио­налния статистически ин­ститут стоя без препитание за да се грижи за болната си майка.

 „Мама вече е много добре. Дълго време продължи боледуването й, на няколко пъти бях сериозно притес­нена, но сега вече спокойно ще посрещна празниците“, казва Ренета Инджова.

 90-годишната майка на Инджова Низик бе тежко болна и и това бе причи­на бившият премиер да се върне от чужбина в Бълга­рия в средата на миналата година. От суеверие Инджова не иска да каже от какво боледува майка й. Преди време бившата министър-председателка съобщи, че единственото, с което се занимава, е да гле­да родителя си. Инджова каза също, че няма срамна работа и е готова да чисти входове, за да се издържа. В края на 2011 г. Низик влезе и в болница, където лекарите успели да я спасят.

 „Много съм благодарна на докторите, те направи­ха чудеса и върнаха мама към живот. Не искам да им казвам конкретно име­ната, за да не стане така, че толерирам точно тях. По принцип уважавам всички лекари“, обяснява Рене­та Инджова. Шефката на статистиката обясни, че в момента активно се зани­мава с института и не й ос­тава време почти за нищо друго.

Моделиер до 85 г.

 Майката на Ренета Инджова работи като моделиер, докато не навършва 85 годи­ни. Бившият преми­ер споделя, че въз­растната жена и до днес обича от време на време да сяда на шевната машина и не се отказва от люби­мото си занимание. Като млада девойка Ренета Инджова пък служи като модел на майка си и представя нейните дрехи на ре­вюта.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *