Рекорден хонорар за Жоро Христов в „Музикална академия“

Георги Христов
Георги Христов

  Рекорден хонорар е получил един от певците с най-уникални гласове в българската поп музика – Жоро Христов, за да стане член на журито на шоуто „Музикална академия“, научихме от приближени. Предаването стартира на 11 септември и ще се конкурира с куп други подобни формати, както и със сериали.

В него се състезават певци със стара слава, както и млади надежди, а качествата им ще бъдат оценявани от музикалния продуцент Димитър Ковачев – Фънки, Люси Дяковска, Здравко от „Ритон“ и Георги Христов.

Голямото желание на продуцентите Иван и Андрей бе да привлекат примата на естрадата Лили Иванова за шеф на журито. Както бе писано наскоро в пресата, Лили отказа на водещите, обидена от жестока гавра с нея преди години. Тогава в предаване на Иван и Андрей момиче от дом за умствено изостанали деца бе подучено да каже, че Лили Иванова е негова майка. Певицата така и не преглътна обидата и на срещата с продуцентите заявила, че огорчението й не може да бъде забравено на никаква цена.

Лили Иванова
Лили Иванова

Иван и Андрей все пак успяха да компенсират гафа като привлякоха за участие в шоуто човек, който от години страни от светската шумотевица. Георги Христов е известен с презрението си към евтината екранна популярност и с изключителната прецизност, с която подготвя всеки свой концерт.

„Жоро е бил мотивиран с огромен хонорар. На Лили продуцентите са предложили 500 хил. лв. Жоро Христов не е достигнал тази летва, но възнаграждението му е твърде близо до рекордната оферта, отправена към Лили. Самият той е приел предложението, тъй като вече се изживява като човек, който може да разбере от кое дърво става свирка коментират изненадващото решение на Христов негови колеги.

Димитър Ковачев - Фънки
Димитър Ковачев – Фънки

„Музикална академи ще има сериозна конкуренция в Нова телевизия, където известният с дарбата си да прави музикални формати Маги Халвад-жиян стартира новия сезон на „X фактор“.

„Музикална академия“ безспорно ще има проблеми с рейтинга, защото пазарният дял на ТВ7 е под 1,5 процента. Неслучай шефовете на медията, които стои банкерът Цветан Василев, водят усилени преговори за продажбата на телевизията. Мераклиите, сред които гръцката „Антена“, били много предпазливи, тъй като новите босове трябва да погасят мащабните загуби на ТВ7 досега след което да се борят поне няколко години да изведат медията на челни позиции. И то без да се хвърлят милиони за безсмислени предавания с рейтинг, понякога по-нисък от този на кабеларките.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *