Рапърът Бобо от „Дим да ме няма“ търси изчезналия си баща в Гвинея!

Бобо

  Рапърът Бобо, изпълнителят на най-големия български хит в момента, „Дим да ме няма“, твърдо е решил да намери баща си, който го е изоставил, когато е бил едва на 3 години.

Бобо е наполовина гвинеец, майка му е българка. Роден е в София и няма никакви спомени за татко си. В най-скоро време Бобо отлита за Гвинея, за да се срещне с човека, който го е създал. В държавата, която се намира в Западна Африка, се надява на съдействие от нашето посолство.

Интересното е, че изпълнителят не говори френски, който е официален език в Гвинея, но е сигурен, че ще се разбере с родителя си, който знаел седем езика и според думите му бил „много учен човек“.

Бобо и Графа в кадър от клипа на хитовото парче "Дим да ме няма"

Бобо твърди, че не изпитва гняв към баща си, но иска да чуе от него защо е зарязал семейството си и е оставил едно малко мулатче да се бори само в живота. Близки на прославилия се рапър твърдят, че в компания той споделял, че ако се хареса с татко си, може да се пресели в Гвинея.

Тъкмо липсата на баща мотивирала Бобо да стане рапър. Твърди, че българите са горе-долу толерантни с чернокожите, макар понякога да са го обиждали заради цвета на кожата.

Увлечението по ритъма идва отново от прословутия му изчезнал баща, а слабостта му към рапа – от улицата, където е израснал. Като тийнейджър вършил доста глупости и веднъж полицаи го хванали с марихуана. Изпуснал датата за делото и поради тази причина влязъл в затвора за месец. Там не било толкова страшно, а по-скоро скучно. Зад решетките решил окончателно да се занимава с музика, а не да пилее времето си за глупости.

Въпреки това и до днес смята, че тревата трябва да се легализира, защото така ще се пресече нелегалното й разпространение и дилърите няма да могат да пласират покрай нея и по-твърди наркотични вещества.

Преди три години Бобо едва оцелява, когато го наръгват с нож. Казва, че му е тъпо да говори за тези премеждия, защото не иска да отмества фокуса от музиката. И до днес не се знае кой е извършителят на престъплението, но според рапъра той нямал никаква вина за инцидента. Бобо си има сериозна приятелка която се е снимала в клипа на „Дим да ме няма“. Наесен ще се появи и дебютният му албум, в който щяло да има доста социални, но и забавни парчета.

Полугвинеецът е осъзнал, че трябва да смесва хип-хопа с комерсиалната музика, за да може да продава идеите си. Тъкмо затова откликнал на поканата на Графа да направят летния хит заедно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *