Райна вече си пада по негри

Райна с негър

  “Пилето“ на родния поп фолк смени рязко предпочитанията си към силния пол. Райна вече не си пада по родни мачовци, тип Коцето, а по тъмнокожи танцьори с изваяни мускулести тела, коментират я в бранша.

Наскоро поп фолк дивата се завърна от почивка в Хърватия, където, случайно или не, попаднала на салса фестивал!

Македонското девойче се хвали, че купонът започвал в един часа на обяд и продължавал до ранните часове на следващия ден. Танците, музиката и свалките продължавали по цели нощи, а Райна хвърлила око на няколко от участниците…

„Толкова хубави мъже на едно място не бях виждала. Харесах си не един, а няколко. Мароканец дойде да ме покани на танц и на български ми направи комплимент, че съм много хубава“, сияе кръшната изпълнителка.

Според нейни познати, откакто посети Куба през зимата, Райна е почнала да си пада по тъмнокожи гаджета.

Припомняме, че тогава в публичното пространство плъзна слух, че певицата е отпратила за Острова на свободата не толкова да почива, както бе заявила, а за да си търси половинка.

Медиите дори й приписаха връзка с най-известния танцьор в Куба мулата Майкъл Фонтс, чийто снимки хубавицата бе публикувала на личната си страница във фейсбук…

Какви са отношенията между чалга дивата и атлетичния танцьор с днешна дата, не е много ясно. Факт е обаче, чe напоследък бившата на Коцето показва явни предпочитания към по-черничките мъже, за които се говори, че са хем по-надарени, хем имат по-гореща и темпераментна кръв.

Източник: в. „ШОК“

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *