Райна бясна на каскадьорката Стелла Ангелова заради злобата й

Райна

  Истинска междузвездна престрелка се разнесе в последния епизод на „Дансинг Старс“. Стелла Ангелова за пореден път демонстрира високомерие и пренебрежение към качествата на свои колеги от риалити предаването на Нова телевизия.

Тя заяви, че можела да изпълни танца на Райна, която я заместваше, докато беше контузена, със затворени очи. Думите й предизвикаха вълна от недоволство сред феновете на певицата и на предаването. В официалната му фейсбук страница хиляди скочиха срещу мегаломанията на поамериканчилата се блондинка. Мнозина й препоръчват да мисли, преди да говори. Хората са най-възмутени от черната неблагодарност на Стелла към човек, който й помогна, когато тя лежеше контузена в болница.

 

Стелла Ангелова

Според хора от кухнята на предаването бившата гимнастичка завидяла на красивата певица, чийто танц заедно с професионалиста Наско Месечков бе определен за изпълнение на седмицата.

Райна не остана длъжна на каскадьорката и отсече, че всеки може да научи перфектно определена хореография, но не всеки умее да възпроизведе емоции.

Перфектните, но дървени откъм чувства изпълнения на Стелла са най-големият недостатък на бившата спортистка. Злобното й изказване може да й изиграе лоша шега, защото Стелла натрупва негативно отношение от публиката, която може да не я подкрепи за мечтаната от нея победа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *