Разкритие: Еволюцията продължава да променя телата и лицата ни!

Как ще изглежда човека след хиляда години?

Ето как водещи експерти в анатомията предвиждат разликите в нашите поколения след 1000 години. Ние ще бъдем по-високи, благодарение на по-доброто хранене и медицина.

Чревният ни тракт ще бъде по-къс и ние няма да приемаме толкова мазнини и захар – ето естествен начин да избегнем затлъстяването. Ако мъжката плодовитост продължи да намалява, то тестисите също ще се смалят.

Крайниците също ще се променят драстично – ръцете и краката ще се удължат, за да намалят нуждата от протягане, но пък нервите на пръстите ще се увеличат, заради по-голямата употреба на електронни устройства, които изискват съвместна координация на окото и ръката.  Ще имаме и по-малки мозъци, може би защото повечето памет е необходима на компютрите.

Ето как ще изглежда човекът от бъдещето

Очите ни ще стават по-големи, за да компенсират малките уста, защото комуникацията ще разчита на лицевите изражения и движението на очите. Хората ще имат по-малко зъби, защото храните ще са меки.

Дори може да се храним с течности и хапчета. Очаква се да имаме очетворени бради, както и други драматични промени- еднаква форма на носа, тъй като климатът ще има по-малко влияние благодарение на климатиците и парното.

Последните означават, че окосмяването ни ще намалее, но ще имаме повече бръчки за да се взиране в електронните устройства. Вероятно ще свършим с пуешки вратове, защото силното слънце ще разхлаби кожата ни и направи клепачите увиснали.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/7ohkrgncAuI

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *