Радина Кърджилова заприлича на вейка

Радина Кърджилова

  Половинката на Деян Донков слабее със застрашителни темпове, коментират зрители на „Къртицата“, където актрисата влезе, за да варди любимия си.

Според фенове на хубавицата, Радина е отслабнала поне с десетина килограма и е заприличала на бледа сянка на себе си. Тъмни кръгове около очите и хлътнали бузи придават на брюнетката анорексичен вид.

Злите езици говорят, че отслабването на Кърджилова не е в резултат на диети, специални хранителни режими или спорт. Причината актрисата да изпосталее и да изгуби секапила си не е някой друг, а именно възлюбения й Деян Донков.

Според слухове в медийното пространство, на които хич не щем да вярваме, звездата от Народния театър, по когото въздишат хиляди жени и девойки, злоупотребява с наркотици. А покрай него се е „закачила“ и Радина.

„От както тръгна с Деян, Радина се съсипа – и помен не е останал от хубостта й. В момента и двамата приличат на клошари. Любовта ще я затрие… Да се маха от този докато не е станало прекалено късно“, клатят глава загрижено познати на Кърджилова.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *