Първанов и Борисов заедно на лов – договарят коалиция!

Георги Първанов

  Експрезидентът и кандидат за лидер на БСП Георги Първанов и премиерът Бойко Борисов се срещнаха наскоро, за да уговорят как ще си поделят баницата след изборите. Двамата политици, които пред медиите демонстрират остри противоречия, случайно или не, се събраха по едно и също време на едно и също място – в ловното стопанство – “Тунджа“ на резервата „Ормана“ край Ямбол.

Все повече се засилват слуховете, че Бойко Борисов и хората около Първанов опипват почвата за предсрочни избори през есента. Според анализатори следващата зима ще е особено тежка за управляващите, защото парите в хазната свършват, цените скачат и се очаква масовото недоволство да залее улиците. Именно това най-много плаши човека-държава Борисов.

В края на годината и началото на следващата Бойко е застрашен да изгуби позиции и доверие сред електората. Затова олигарсите, които доскоро крепяха модела Първанов-Борисов, съветват двамата авджии да бързат с изборите. Да попаднеш на една ръка разстояние от уж най-големия си опонент, при това въоръжен с ловна карабина си е направо шестица от тотото, твърдят очевидци на топлия разговор, проведен между Първанов и Бойко. Сред свидетелите на срещата бил директорът на държавното ловно стопанство. Разкритието е в дисонанс с нападките, които Първанов и Борисов си отправят публично. Излиза, че медийните изяви на бившия президент и на премиера са за парлама пред електората.

Георги Първанов и премиерът Бойко Борисов

  В действителност лидерът на ГЕРБ и функционерът на БСП играят заедно, коментират по-смели електорални единици. Това се потвърждава и от факта, че две седмици преди ловния излет в „Ормана“ двамата пак съвсем „случайно“ са ловували в дивечовъдното стопанство на общия си приятел Валентин Златев „Паламара“ край  Шумен. Дори теорията на вероятностите изключва подобно повторно съвпадение, смятат независими анализатори на политическите процеси у нас. Според политолозите двамата обсъждат евентуална бъдеща коалиця между ГЕРБ и БСП, ако Георги Първанов пребори Сергей Станишев на изборите за шеф на „червените“.

Ловните излети са най-честата форма на общуване в затворен кръг между експрезидента и министър-председателя, твърдят хора от близкото им обкръжение. Двамата, заедно с шефа на „Лукойл“ у нас Валентин Златев, Христо Стоичков, министъра на земеделието Мирослав Найденов и депутата от ГЕРБ Емил Димитров, често отстрелват в залп трофейни животни.

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Първанов и Борисов заедно на лов – договарят коалиция!"

  1. електорат   30.03.2012 at 13:57

    Да са живи и здрави! Бог да ги съди!!!!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *