Прокурор Роман Василев раши: Женя се за Диана Найденова!

Висшият прокурор Роман Василев
Висшият прокурор Роман Василев

  Бисшият прокурор Роман Василев е взел едно от най-важните решения в живота си – да се врече във вечна вярност на известната журналистка Диана Найденова. Новината бе потвърдена от висши магистрати, за които не е тайна връзката между двамата.

Аферата на Роман Василев и Найденова е сред най-коментираните от колегите на един от заместниците на Сотир Цацаров. Причината е, че по време на важни заседания роденият в Пазарджик обвинител получава редовно есемеси от любимата си в които тя му напомня да плати сметката за кабелната телевизия и мобилните телефони.

Неотдавна Диана Найденова неочаквано изчезна от екрана на ТВ7, където водеше предаване. Източници тогава издадоха, че най-вероятно тя ще стане говорител на прокуратурата с протекцията на Роман Василев.

Диана Найденова отново ще мине под венчило
Диана Найденова отново ще мине под венчило

Найденова от години отглежда сама дъщеря си, след като съпругът й Борис Йорданов се самоуби публично през 2009 година в колата си пред Първа инвестиционна банка. Причината да сложи край на живота си била, че натрупал много борчове и имал неизплатени кредити. След като банката му отказала, той взел фаталното решение, а на съпругата си оставил куп заеми.

Роман Василев пък е един от най-богатите прокурори. Само за 2008 г. той бе декларирал 450 000 лв. от продажба на 1/2 идеална част от имот в кв. „Манастирски ливади“ в София и 70 000 лв. от акции и дивиденти, спечелени на фондовата борса.

Досега Диана Найденова не криеше, че е приятелка с висшия прокурор, макар двамата да отричаха, че между тях има и интимни отношения.

„Истината скоро ще излезе на бял свят, пък и във връзката им няма нищо нередно“, коментират приятели на двойката.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *