Продължава диренето на вторият атентатор в Бургас!

предполагаемият камикадзе

Специалните служби още търсят помощника на атентатора от летище Бургас. Спец ченгетата подозират, че може да има и трети човек в терористичната група. Психозата зарази дори фризьорите в морския град. Стилистите отказват да боядисват косите на мъже от шубе да не се наденат на издирвания терорист.

Професионалистите предполагат, че той ще се опита да смени външността си,  затова и фризьорките връщат суетните мъже. Психясала стилистка дори споделила пред местна медия, че вече върнала двама клиенти, пожелали да сменят визията си. По това време маса бургазлии предпочетоха да останат по домовете си, въпреки жегите. Жителите на Бургас са посъветвани да избягват

фоторобот на съучасника

масовите събирания, заради диренето на помощника на бомбаджията.  Много бургазлии са върнали билетите за предстоящите концерти в Летния театър, закупени преди атентата. Ченгетата предполагат, че вторият терорист е американски гражданин. Също така специалистите смятат, че адската машина, погубила хората от автобуса е сглобена на наша територия. Израелските медии съобщиха,че неизвестна засега организация, наричаща се The Base of Jihad, в превод „Основа на джихада“, е поела отговорността за взрива  в Бургас, очаква се и официално потвърждение.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/0wHxCmxawMc

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Продължава диренето на вторият атентатор в Бургас!"

  1. Стоян   22.07.2012 at 13:35

    Фоторобота стана ясно, че е правен от очевидци и той е на момчето, което умря с перуката. То е с бяла кожа, пъстри очи и тъмна, твърда коса. Това е казала и представилеката на туристическата агенция и патоанатомът, който е правил аутопсията. Такива приказки за Дейвид Джебсън може да има сведения за присъствие на такъв човек, но това не е негова снимка от фоторобота на самият атентатор, син на холандка и иранец. Без перуката така изглежда това може да се види и от шофьорската книжка и от видеото. Разпространяват я по чуждите медии дано да я познае някои или родителите му. Предполага се че на видеото тези двамата в ляво са съучастници, които тръгват след него, единия даже говори по телефона в момента. Което значи че има и друг човек. Всичко навежда на мислта, че човекът с раницата и чантата с бомбата, която е в предната част на тялото му не е и предполагал, че ще умира. Те са го подлъгали да остави чантата и да се отдалечи може би за това е бил с перуката, за да може после да я свали и да се измъкне. Това е вярното, не измислици за КГБ за МОСАД постановки омръзна ми да чета глупости.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *