Принц Уилям и Кейт очакват мъжка рожба!

Принц Уилям и Кейт и кейт още не са измислили име на наследника си

  По-малкият син на принц Чарлз няма търпение да стане чичо и нонстоп обсъжда бременността на снаха си. Брат му Уилям и Кейт Мидълтън упорито крият пола на бебето си, но Хари вече се изпусна, че очакват момче.

„Хари е силно развълнуван, че ще има племенник. Разказва, че цялата фамилия е във възторг, от което може да се отсъди, че Кейт ще роди син.

Малцина знаят официално пола на бебето, но пък кралската фамилия купува подаръци за момченце. Скоро цялата къща на бъдещите родители ще бъде синя“, споделя източник на „Дъндей Мирър“.

Уилям и жена му са се заканили да мълчат до последно за пола на рожбата си. Те още не били измислили и име на наследника си.

Кейти възнамерява да се скрие от света тутакси след раждането. Тя ще намери убежище в имението на своите родители в Беркшир.

Уилям увери тъща си Каръл, че тя и цялата й фамилия ще участва активно във възпитанието и живота на тяхното дете. Това за него е от изключително значение, и той прекрасно разбира от огромната нужда, която Кейт ще има майка си след като се появи бебето“, коментират от свитата на английската кралица. И допълват, че вече е напълно ясно кога мъничето ще види бял свят.

Терминът на Кейт е на 13 юли. Херцогинята на Кеймбридж възнамерява малко преди това да се скрие от обществеността, за да избегне истерията около раждането си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *