Призракът на Ленин броди из Кремъл! /видео/

мавзолеят на Ленин

Едно време червената пропаганда гърмеше как Ленин е още жив, как той никога няма да умре и т.н. Дали пък не са били прави?

Преди две години, в интернет се появи мистериозно видеоклипче от мавзолея, където е изложена мумията на пролетарския вожд, за да може да видим тялото му.

На записа от охранителната камера се вижда че Ленин, разположен в саркофаг, вдига лявата си ръка, мърда тялото си напред и се връща в изходна форма. Странно ясно е, че първоначално този запис не предизвиква никакво внимание.

Майсторски монтаж и специални ефекти – единодушно отговори скептичната онлайн аудитория. Въпреки това, видеото попадна в ръцете на екип от американски учени, които отдавна търсят потвърждение на многото слухове, че по коридорите на Кремъл бродят многобройни призраците на бившите управници на Русия. Като най-популярен е призрака на … Ленин.

мумията на Ленин

Коментарите на американците са потресаващи; „Бяхме изумени от резултатите, нашите експерти не могат да намерят дори  намек на монтаж … няма наслагване на слоеве, поставяне рамки и други подобни прийоми.

Освен това, цифрите и тайм кода бягащ върху видеото, съответстват напълно на тези, които се използват в охранителните камери на Мавзолея. Дали пролетарският вожд не се събужда за поредната си работническо селска революция?
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/08nQ9AGGnyw

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *