Предлагат брак на Виктор Калев с телеграма

Виктор Калев

  Лили Иванова отдавна би всички рекорди за най-дълго задържал се артист на сцената. Заради преклонната си възраст примата все пак има нужда от почивка. Няма проблем Лили да се отдаде на спа процедури във Велинград, когато й се прииска. Има кой да я замести. Актьорът Виктор Калев я имитира с такова съвършенство, че публиката лесно може да се заблуди кой е оригиналът и кое е ментето.

„Малко ми тежи ролята на имитатор №1 на Лили. Отдалечавам се от актьорската професия. Навсякъде по участия ме карат да пея „Детелини“. Иска ми се да изпъкна със своите си качества, а не да блестя, отразявайки светлината на най-великата ни певица“, оплаква се Виктор пред своите приятели в „Шоуто на Слави“.

От екипа го познават като малко по-особен чешит.

Виктор Калев толкова успешно имитира Лили Иванова, че е трудно да се различи оригиналът от копието

Роденият в Златоград актьор е страшен фен на тежките депресии. В един момент се усмихва безгрижно на околните, а в следващия стои сам в ъгъла и изглежда сякаш всички гемии са му потънали в най-дълбокото на Черно море.

„С Виктор се комуникира много трудно. Рядко допуска хората до себе си. Дори и в най-интимните или пиянски моменти не можеш да откопчиш и дума за личния му живот. Питаш ли го дали има момиче до себе си, моментално сменя темата или просто млъква като партизанин на разпит“, призна преди време Ваня Щерева, която е приятелка на Виктор от детинство.

Един от най-добрите импровизатори и имитатори в родния шоубизнес вече доста години е неизменна част от „Шоуто на Слави“. Много пъти са се опитвали да го пратят в някоя от другите продуцентски компании, но повечето информации се оказват неверни. Слави се е погрижил да не губи най-добрите си служители и е увеличил достатъчно заплатата на Калев за да го предпази от размисли дали да не смени работната среда. Той е доказал, че най-важни за него са финикийските знаци при избора накъде да продължи в живота си. Навремето без никакво замисляне напуска „Каналето“, когато се появява по-добро финансово предложение от страна на Дългия.

Като Лили Иванова

„Не можех да повярвам, че Вики ни напусна, за да отиде при Слави. Уговаряхме го да не се поддава на алчността, но той не искаше и да чуе. Блазнеха го всички лъскави дрънкулки, които можеше да си позволи с по-голямата си заплата“, разказва преди време Марта Вачкова. Тя е една от най-близките приятелки на Виктор Калев, но след бягството му от „Каналето“ двамата не си говорят 8 месеца. „Не можех да си представя живота без усмивката на Марта и накрая взех нещата в свои ръце. На рождения й ден й пуснах сърцераздирателен SMS, за който знаех, че ще попадне право в целта. След това отново си бяхме дружки сякаш нищо не се е случило. Тя бързо пали, но и бързо прощава“, споделя Виктор.

Преди известно време той е готов да вдигне сватба с дългогодишната си приятелка Гери. Двамата са силно влюбени и съвсем естествено са готови да направят следващата и най-важна крачка в живота. Точно тогава настъпва разрив в отношенията. Някои твърдят, че Гери не е била съгласна да дели своя любим с доста знойна красавица от балета на Слави.

„Почти всички опитаха от ласките на момичетата, но Виктор остана встрани от тези забежки. Той не е от хората, които ще ходят да щипят гърлите по кюшетата. Не ми се вярва да е направил стъпка накриво. Друг е поводът за раздялата му с Гери“, категоричен е един от малцината приятели на Виктор в Би Ти Ви. Той с усмивка споделя каква истерия е предизвикала новината, че Калев е останал сам. Десетки моми от цяла България са готови на всичко, за да се докопат до сърцето на толкова желания ерген.

„Някаква мацка му прати телеграма с предложение за брак. Други му пращаха писма със снимки и какви ли не оферти за съвместно щастие. Вики не прояви особено чувство за хумор в тази ситуация. Яд го беше, че е изпуснал Гери, и не искаше да чуе за друга“, коментират в Би Ти Ви.

Актьорът съвсем естествено няма да разкрие какво го е скарало с дългогодишната му приятелка, но пораженията от раздялата са видими за всички. Той почти не се храни, пуши като комин и пие по пет кафета на ден. Депресията отново го дебне иззад ъгъла.

„Винаги разбираме, когато Вики страда. Има навика да си цели душевните рани със скъпи играчки. След раздялата с композиторката Гери си купи лъскав джип за сума ти пари. Изръси се яко, но ако това е цената да му е мирна душата, по-добре да я плати“, категорични са колегите на комика. Той се е изхитрил да влага изкараното покрай Слави в недвижими имоти. Купил е няколко апартамента в София, които дава под наем.

„Може и да изглежда отнесен, но е добър мениджър. Знае как да си защитава интересите. Краси Радков може и да е най-известният от актьорите, но Вики е най-добре платеният. Просто знае как да се пазари и не цепи басма на Слави, когато стане дума за уговаряне на твърди пари и допълнителни хонорари“, издават от екипа на „Шоуто на Слави“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *