Похапнете си … плацента

сварена плацента

Преди няколко седмици ви показахме  как в Китай ядат деца. Оказва се, че да ядеш човешка плацента се е превърнало в нещо като мания. 

Китайските знахари мислят, че яденето на плацентата, свързваща бебето към стената на матката е полезно, защото подхранва организма след раждането. Дори холивудски звезди се поддават на тази мания. Според билкарите, плацентата съдържала високи нива на окситоцин – хормона на „любовта“. Този хормон стимулирал производството на мляко и помага на матката отново да се свие до нормалния си размер. Още повече, когато жената роди, нивата на хормоните спадат, което  причинява следродилна

плацента

депресия. Затова в социалната мрежа има специални материали и форуми, посветени на това странно увлечение. Надникнахме в Bebibloge, където сексапилни домакини споделят съвети за това как най-добре да се подготви плацентата и да я консервирате, за да продължите да я използвате вместо витаминни добавки. Ето ви рецепта за дълголетие: първо сварете леко плацентата, след това източете кръвта през пъпната връв. Навийте я.  Разточете като лист плацентата и сложете да се свари напълно. Витамините за канибали са готови!
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/tqyzbWN66uU

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *