Потрес! Мъж гравира вагината на жена си върху гроба й!

Мъжът изпълнил последното желание на жена си

Когато съпругата на Милан Маринкович, Милена починала преди 3 години, тя го помолила за нещо много лично. Пожелала на надгробната й плоча да се гравират интимните й части.

Това имало своето обяснение – тя искала да бъде сигурна, че след смъртта й, Маринкович, който живее в Белград, никога няма да погледне друга жена, а винаги да си спомня за нея.

Изпълнението на задачата било доста трудно. Въпреки че Милена оставила подробни инструкции, включително и снимки на половия си орган, за да бъде всичко точно, то съпругът й бая се озорил, докато открие каменоделец, който да се съгласи на това.

Ето го и самият паметник

Повечето хора считали това за богохулство. Най-накрая, Маринкович успял да открие човек, който се съгласил да изпълни поръчката и в момента паметникът е на гробището.

Съпругът го харесва и намира доста голяма прилика, а по този начин част от съпругата му ще е винаги с него. За щастие повечето хора не могат да разберат какво точно е гравирано на плочата, дори братът на Милан попитал защо птичката има толкова голяма човка. Милан признава, че само могъл да се усмихне.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/dwnwVwe80RQ

Още сензации:

loading...