Потрес! Азис яхна прахосмукачка

Азис засне поредната вулгарна реклама

  Азис, яхнал прахосмукачка – тази реклама е публикувана в някои от най-четените сайтове у нас. Облечен е досущ като медицинска сестра, бедрата му са голи, а непосредствено до него забързано лети Баба Яга на метла.

Абсурдната по замисъл и за пореден път вулгарна изява на фолк певеца вече трудно би могла да изненада някого – особено след като той беше заснет запотен, с къси изрязани панталонки и яркочервена коса в реклама на козметична марка.

Азис ще бъде рекламно лице на фирмата за прахосмукачки „Бонанза Бачорски“ в продължение на година. Фотосесията се прави, след заснемането на последния клип на Василка, тъй като въпросната фирма е наета да чисти нахално появили се петна, появили се на необичайни места.

Само допреди няколко месеца фолк певецът изскачаше в най-гледаното ефирно време и кълчеше голите си бедра пред погледите на полицаи и арестанти във вулгарна и доста провокативна реклама на „Рефан“.

„Рекламите с Азис просто трябва да бъдат забранени“, коментират по-радикалните интернет потребители.

„Едва ли е нужно да се връщаме в годините на комунизма. През 1948 г. Васил Коларов изобличава рекламата като продукт на капитализма, като по негова инициатива биват забранени всякакви нейни форми, м това число малките обяви в печата. Но все пак днес трябва да има някаква хигиена в лансирането на продукти. Не всяка реклама е сполучлива, но поне да не бъде просташка“, възмущават се дори тези домакини, които по-често хващат в ръце прахосмукачки, отколкото червила и пудри.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *