Погледа на Лиляна Павлова към Бойко издава безумна любов! Виж тук:

Лиляна Павлова и Бойко Борисов

  Любовта между Бойко Борисов и Лиляна Павлова не само че не е изстинала, но е в разгара си, увериха се фоторепортерите, които отразяваха първото заседание на 43-тото народно събрание. Уникална снимка запечата изключителната нежност, граничеща с високоволтово напрежение, която се излъчва от двете полудопрени тела, които изцяло са препречили излаза към източния вход на пленарната зала.

Езикът на тялото и унесеният поглед на ексминистърката Павлова не може да се сбърка с нищо друго – той издава любов, твърдят познавачи на бурната връзка между Бойко и Лили. За това, че именно тя е жената до бившия премиер, вече бе писано в пресата. Любовта им пламнала още в началото на миналата година, след като Павлова наследи поста от Росен Плевнелиев, който стана президент.

В автентични разговори, публикувани в медиите, между шефката на „Труд“ Светлана Джамджиева и Огнян Донев, тогавашен собственик на вестника, Джамджиева съобщава на своя издател горещата клюка, която узнала от Симеон Дянков: „Бойко посегнал и на министър Лили която взела, че се влюбила“.

Според източници двамата си устройвали любовни срещи в специален апартамент на улица „Любен Каравелов“, а министърката хлътнала дотам, че поискала да се раздели със законната си половинка. Веднага след публикацията в пресата Лиляна Павлова даде нарочно интервю за столичен вестник, в което се опита да опровергае клюката доста неубедително.

Отлично запознати с отношенията между двамата твърдят, че връзката им има и чисто прагматични измерения – Павлова е била посредник за огромните комисиони, които Борисов е получавал от строителните фирми, „спечелили“ обществени поръчки, докато беше премиер. Провокирани от последното фото на двамата влюбени направено на първото заседание на новия парламент, се разровихме в архивите. Предлагаме ви и други снимки, запечатали Бойко Борисов и Лиляна Павлова заедно. Дори и само от тях личи, че жената наистина е влюбена и независимо от отговорните държавни дела и обекти, които двамата откриват в качеството си на държавни чиновници, нейният поглед, пълен с нега, неизменно е вперен в него.

Сякаш светът около тях не съществува. Тя вижда само него. Какво вижда Борисов, е отделен въпрос, но фотосите говорят сами по себе си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Погледа на Лиляна Павлова към Бойко издава безумна любов! Виж тук:"

  1. поп Кръстю   31.10.2013 at 10:04

    Бе аз като гледам той повече на страни гледа към разни момченца……. Тя може и да е влюбана ама……..

    Отговор
  2. health benefits of coconut oil   04.11.2019 at 13:25

    This is a topic which is near to my heart… Many thanks!
    Exactly where are your contact details though?

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *