Карина Караньотова не пропуска възможност да се заяде с Петя Дикова

Карина Караньотова

  Щерката на актри­сата Аня Пенчева и Сашо Диков – Петя, е във война с доведе­ната си сестра Карина Караньотова – дъщеря на втория съпруг на майка й. Пипи завижда­ла на Карина не само заради славата й на мъжемелачка, но и заради лекотата, с ко­ято градяла кариера в телевизията.

 Отскоро Караньотова репортерства за живота в столицата по БНТ1. Според мълвата Карина напуснала БиТи Ви, където се изявява­ше в предаването на „Глобу­сът“, тъй като не искала да работи в една телевизия с дъщерята на мащехата си.

 „Петя прави хубави ре­портажи. Единственият ми съвет и препоръка към нея е да е малко по-естествена, но тя си знае“, коментира неотдавна по адрес на Пипи Карина. Без съмнение, дос­та „мило“.

 Тв кариерата на Дикова стартира в тийнейджърското предаване „Мело ТВ ма­ния“, после партнираше на легендата Методи Манченко през вечер в студиото за футболния Мондиал – 2010. След спорта Петя се пре­ориентира към предаването за култура „Арт трафик“ по ПРО.БГ, но и то бе свалено от ефир. За кратко Дикова влезе и в ролята на преводач от английски, като на­прави няколко репортажа от Лондон за сватбата на принц Уилям и Кейт. Накрая се закотви в Би Ти Ви. 

Петя Дикова

  Откакто бе назначена в Мърдоковата телеви­зия, Дикова бе обявена за връзкарка, която пробива в бранша благодарение на контактите на известните си родители. Наследницата на Аня Пенчева и шефа на Ка­нал 3 Сашо Диков често парадирала пред колегите си, че е завършила лондонския университет „Ричмънд“. Въпреки образованието, което получила в чужбина, Петя обикаляла от телевизия в телевизия и все не можела да попадне на точното работно място. Колегите й пък не можели да й простят, че е успяла да се намърда по втория начин в предаването на Лора Крумова

За разлика от красивата Карина, която не можела да се отърве от ухажори, Пипи все не можела да си намери свястно гадже. Щерката на Аня Пенчева и Сашо Ди­ков се оплаквала, че работи твърде много, защото си нямала приятел. „Ако имах семейство и деца, може би щях да обръщам по-малко внимание на работата“, философства Пипи.

 26-годишната Карина пък е дете на бизнесмена Ивайло Караньотов и актрисата Юлияна Караньотова. Баба й по бащина линия е по­койната легендарна актриса Славка Славова. След като завършила журналистика, амбициозната Карина записала „филмово и телевизионно изкуство“ в НБУ, но голямата й мечта била да се изявява като водеща на тв предаване.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Карина Караньотова не пропуска възможност да се заяде с Петя Дикова"

  1. Nora   25.10.2021 at 13:28

    What i don’t realize is actually how you’re no longer really a lot more neatly-favored
    than you may be now. You are very intelligent.

    You know thus significantly when it comes to this subject, made me in my opinion consider
    it from a lot of numerous angles. Its like women and men don’t seem to be involved until it is something to accomplish with
    Girl gaga! Your individual stuffs great. At all times
    maintain it up!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *