Карина Караньотова не пропуска възможност да се заяде с Петя Дикова

Карина Караньотова

  Щерката на актри­сата Аня Пенчева и Сашо Диков – Петя, е във война с доведе­ната си сестра Карина Караньотова – дъщеря на втория съпруг на майка й. Пипи завижда­ла на Карина не само заради славата й на мъжемелачка, но и заради лекотата, с ко­ято градяла кариера в телевизията.

 Отскоро Караньотова репортерства за живота в столицата по БНТ1. Според мълвата Карина напуснала БиТи Ви, където се изявява­ше в предаването на „Глобу­сът“, тъй като не искала да работи в една телевизия с дъщерята на мащехата си.

 „Петя прави хубави ре­портажи. Единственият ми съвет и препоръка към нея е да е малко по-естествена, но тя си знае“, коментира неотдавна по адрес на Пипи Карина. Без съмнение, дос­та „мило“.

 Тв кариерата на Дикова стартира в тийнейджърското предаване „Мело ТВ ма­ния“, после партнираше на легендата Методи Манченко през вечер в студиото за футболния Мондиал – 2010. След спорта Петя се пре­ориентира към предаването за култура „Арт трафик“ по ПРО.БГ, но и то бе свалено от ефир. За кратко Дикова влезе и в ролята на преводач от английски, като на­прави няколко репортажа от Лондон за сватбата на принц Уилям и Кейт. Накрая се закотви в Би Ти Ви. 

Петя Дикова

  Откакто бе назначена в Мърдоковата телеви­зия, Дикова бе обявена за връзкарка, която пробива в бранша благодарение на контактите на известните си родители. Наследницата на Аня Пенчева и шефа на Ка­нал 3 Сашо Диков често парадирала пред колегите си, че е завършила лондонския университет „Ричмънд“. Въпреки образованието, което получила в чужбина, Петя обикаляла от телевизия в телевизия и все не можела да попадне на точното работно място. Колегите й пък не можели да й простят, че е успяла да се намърда по втория начин в предаването на Лора Крумова

За разлика от красивата Карина, която не можела да се отърве от ухажори, Пипи все не можела да си намери свястно гадже. Щерката на Аня Пенчева и Сашо Ди­ков се оплаквала, че работи твърде много, защото си нямала приятел. „Ако имах семейство и деца, може би щях да обръщам по-малко внимание на работата“, философства Пипи.

 26-годишната Карина пък е дете на бизнесмена Ивайло Караньотов и актрисата Юлияна Караньотова. Баба й по бащина линия е по­койната легендарна актриса Славка Славова. След като завършила журналистика, амбициозната Карина записала „филмово и телевизионно изкуство“ в НБУ, но голямата й мечта била да се изявява като водеща на тв предаване.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *