Петко отложи сватбата със седмица

Яна вече не я свърта да се види булка
Яна вече не я свърта да се види булка

  Противно на очакванията, че видният столичен ерген Петко Димитров ще мине под венчило с костюм за хиляди евро, на някой от световните дизайнери, за съдбовния ден ще го облече родна модна къща, узнаха журналисти.

Плейбоят, който не устоя пред чара на танцьорката Яна Акимова, ще й стане съпруг с ушита специално за него от „Агресия“ бутикова дреха. Петко е насрочил среща със собственичката Мая Антова, която лично ще му вземе мерките. Платът е първокласен италиански, от колекцията на „Ерменджилдо Дзеня“.

Костюмът на Петко ще е подарък от Мая Антова и модната й къща
Костюмът на Петко ще е подарък от Мая Антова и модната й къща

Според добре осведомени източници бизнесменът и годеницата му отложили сватбата си, планирана първоначално за 12 октомври, за 20-и същия месец, понеже изостанали с организацията на събитието. Поканите вече са поръчани. На церемонията се очакват да дойдат около 100 гости.

Оказало се, че избраната от булката рокля на ливанския дизайнер Ели Сааб трябвало да бъде поръчана още в началото на август, за да може да бъде ушита и да пристигне в София навреме. Яна попаднала на модела обаче преди седмица и се влюбила от пръв поглед. С триста зора и връзки у младоженците успели да ускорят производството на роклята. Именно заради това се наложило да преместят сватбата за 20 октомври, неделя.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *