Петко Димитров прецака Глория да отпадне от „Денсинг старс“

Петко Димитров

  Невероятно, но факт – Петко елиминира една от претендентките за победител в „Денсинг старс“ Глория.

За ужас на феновете на поп фолка, както и за нея самата, певицата отпадна безславно от състезанието за танцуващи звезди две седмици преди финала. Въпреки че не даде вид на разочарована, амбициозната чалга дива дълбоко се засегнала на публиката, която не й даде достатъчна подкрепа и вместо да гласува за нея, пуска есемеси за „дървото“ Петко Димитров, коментират зрители.

Зад кулисите обаче Гло изляла гнева си, че е отсвирена от състезанието, която смятала, че заслужава да спечели, говорят клюкари.

Певицата от Две Могили, Русенско, не може да преглътне факта, че собственикът на „Найт Флайт“ е по-харесван и по-предпочитан от нея въпреки липсата у него на каквито и да било танцувални умения.

Глория

Примата на фолка, която е свикнала навсякъде да бъде номер едно и да чува само хвалебствени слова и комплименти, трудно преглъща провалите и още не може да дойде на себе си от загубата, твърдят нейни познати.

Фенове на изпълнителката обаче са категорични, че тя отпадна не защото не може толкова да танцува, а заради неочакваното решение на столичния плейбой да се откаже от участието по средата на шоуто.

Бившият на Мария Игнатова, Ели Гигова, Преслава и още един куп родни хубавици, кротко обясни на журито, че не желае да продължава напред и смята да си ходи. Последваха сладникави кандърми към него да остане, след което Димитров склони да се върне на сцената и с партньорката си представиха отново своя номер.

Всичко това обаче изигра лоша шега на шармантната певица.

„Ако Петко не беше казал, че иска да си тръгне, естествено, че Глория щеше да остане и да радва публиката и своите почитатели още известно време. Жалко, че положи толкова старание и труд, които не бяха оценени по достойнство! Каквото и да се говори, факт е, че Димитров я прецака!“, ядосват се почитатели на чалгата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *