Петко Димитров замени Ели Гигова с 18-годишна девойка

Петко Димитров

Властелинът на нощния живот в София Петко Димитров превзе сърцето на поредното нежно завоевание. Няма и половин година след тихата раздяла с милионерската наследница Ели Гигова и плейбоят й намери заместничка. Обаче смени рязко възрастовата група…

От няколко седмици къщата на собственика на увеселителни заведения в полите на Витоша вече има нова стопанка, стана ясно от достоверен източник. Макар, че е спорно дали със своите 18-години поредната Петковица може да бъде къщовница и подходяща партия за семейство, от каквото улегнал мъж като Димитров има нужда.

Бояна Маринова

Само допреди два месеца наследничката на Ели Гигова в спалнята на Петко сутрин ходела на училище и имала бележник. В края на май Бояна Маринова приключила обучението си с добри оценки.

А за награда Петко й платил лично част от масрафа по абитуриентския  бал. Любовникът се изръсил с повече от 1000 лева за кремава рокля, реплика на одежда от колекцията на Жан-Пол Готие, съшита обаче от родна дизайнерка. Върху абитуриентката своите умения в макиажа упражнил самият Азис.

Не е трудно за отгатване къде Петко Димитров е открил Бояна. Крехката девойка била честа посетителка на нощното заведение на любимия си, където секси визията й привличала влажните погледи на заможните господа сред клиентелата.

Според слуха който витае, преди да хлътне по нея, Димитров измъкнал красавицата от лапите на мастит столичен гангстер, плануващ да я превърне в своя мутреса. Служители на бившия любим на Преслава и Ели Гигова коментират, че любовта наистина няма възраст, но са малко странни като двойка. Петко може да й бъде и баща.

Приятелите и всички от обкръжението на Димитров останали като сащисани, когато разбрали, че е разрешил на девойчето да се пренесе в къщата му, в която все още се надушвал скъпият френски парфюм на Гигова.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *