Пениси от куче и елен сервират в „Ресторантa на пениса“ в Пекин!

лакомство от ресторанта

Ресторантът на пениса в Пекин или познат още като Гуолижуанг не предлага само пенис. Там може да опитате абсолютно всичко. Задушена глава от елен, овчи зародиш в чеснов сос, нокти от паун… Ястието с паунови нокти носи поетичното название Чифт длани от Небето и Земята.

Ако попитате за по-земна храна, ще ви уверят, че имат, а

пенис от елен

нормалната храна тук е всъщност пенис, сервиран по всякви начини. Има пенис на куче, сервиран с чушки, аранжиран в чинията така, че представлява същинска кулинарна

пауновите нокти

ерекция. Ще ви убедят, че консумирането на пенис ще ви даде магическа сила. Не по-малко атрактивно е ястието от пенис на елен, гарнирано със зверски лют уасаби сос и наподобяващ суши. Според менюто, всички велики личности са обичали пенис – Наполеон, Спилбърг, Пикасо, Линкълн и Мао. Като основно ястие може да се поръчат плато с микс от пениси, които са изпържени заедно с тестисите и люти чушки.
На нежната половина от човечеството обаче, строго им е забранено да хапват от пенисите. Може, но да се опита само съвсем малко парченце. Защото ако хапне от него на жената ще й порасне адамова ябълка и брада, или поне в това са

микс от пениси и тестиси

убедени местните. Вместо това ще й предложат с радост да си хапне зародиш на елен на скара, гарниран с броколи. Това правело чудеса за кожата. Персоналът е изключително любезен и ще ви предупреди как действат чудодейните ястия: най-напред започва с огън в лицето, ушите и носа, зачервяване на бузите, а след това се плъзга надолу по тялото, докато слабините ви не пламнат. Ще ви уверят и че ще можете да сте активни цяла нощ, но по-вероятно е това да се изразява в непрекъснати разходки до тоалетната. А дали да не поръчаме като кулминация на вечеря този ананас с името „Пламтящ пенис и топки”, колко прекрасно !

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *