Охранители на президента блокираха цял квартал – Плевнелиев пазарува!

Президентът Росен Плевнелиев

   Цивилни и униформени ченгета със слушалки в ушите блокираха пространството около магазина на реномираната модна къща „Агресия“ на бул. „България“ №58 на 21 март. Президентът Росен Плевнелиев се беше отдал на шопинг, противно на представите, че по-първите мъже избират дискретно костюмите и вратовръзките си.

Той се забави около час в бутика – точно в най-оживеното време от 17.30 до 18,30 часа, когато бул. “България“ завира от коли в двете посоки. Визитата на Плевнелиев в бутика се превърна в грандиозно зрелище, като основната заслуга за това беше на охраната му. Гардовете се скъсаха да демонстрират присъствие, сякаш терористи всеки момент ще атакуват пробната на президента.

Кадрите на НСО и МВР бяха направили два кордона край магазина. Освен лимузините на президента и личната му охрана, спрели край бутика, на булеварда се разположи и полицейска кола. От нея изскочиха униформени и важно се заразхождаха напред-назад.

На съседната улица костюмираните гардове от НСО с радиостанции в ръка гледаха навъсено минувачите. Втори кордон от мускулести цивилни пазачи “под прикритие“ беше заел позиции зад официалната охрана, недалеч от магазина. Те се преструваха на случайно паркирали по улицата.

Минувачите, впечатлени от мощното присъствие на гардове със слушалки в ушите, любопитно се заоглеждаха да зърнат през витрините важната персона.

Напразно! Бутикът бе пълен с яки охранители.

За още по-голям респект пред вратата дежуреше гард от НСО в героична поза – разкрачен, с кръстосани ръце отпред и намръщено лице.

Струпването на толкова много охрана край магазина и автомобилите със сини лампи моментално предизвикаха клюкарския интерес на продавачките от околните магазини. Те врътнаха ключа и изскочиха навън, за да гледат какво ще стане. Междувременно от балконите и прозорците на съседните сгради занадничаха любопитни.

  По някое време бодигард изнесе 5-6 тъмни костюма, опаковани в прозрачни найлони, и пъргаво ги вкара в кола, спряла на бул. „България“. При всяко отваряне на вратата на бутика охраната се изопваше като струна. Накрая се показа и самият Плевнелиев. В ръка стискаше малка черна хартиена торбичка, в която вероятно беше опакована врътоврьзка.

Обкръжен от атлетичните си гардове, със свенлива усмивчица той набързо се шмугна в колата с тъмни стъкла.

Кортежът потегли към околовръстното шосе. От съседната улица веднага  след  него се  изнесоха  и „случайно“  спрелите коли.

 

ВИП клиента на “Агресия

Росен Плевнелиев отдавна показва, че е фен на популярната българска марка “Агресия”. При встъпването си на президентския пост той се беше издокарал в тъмен костюм, родно производство, отбелязаха медиите. “Агресия”, както е известно е любима и на премиера Бойко Борисов, а също и на вътрешния министър Цветанов. Сред ВИП клиентите на “Агресия” са спортният деятел Валентин Михов и бизнесменът Петко Димитров. Двамата са сред рекламните лица на марката.

Още сензации:

loading...

8 Отговора за "Охранители на президента блокираха цял квартал – Плевнелиев пазарува!"

 1. Leek   31.03.2012 at 5:47

  ТОЯ ВЕЧНО УЗЪБЕН МУХЛЬО, НАПЪЛНЯЛ ТРЯБВАТ МУ НОВИ ОДЕЖДИ.ЛУД УМОРА НЯМА.

  Отговор
 2. читател   08.04.2012 at 19:54

  Стига сте преписвали, това е текст от „Галерия“, защо не цитирате!

  Отговор
 3. Leek   09.04.2012 at 3:37

  I DIOT PROST NEVEJ GADEN PROSTAK.SKRRI SE!!!

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *