Орлин Павлов зърнал НЛО, докато бил на къмпинг

Орлин Павлов

  Странна птица се оказва Орлин Павлов. Певецът актьор вярва в преражданията и извънземните, с което изумява много от приятелите си. В артсредите дори шушукат, че не е с всичкия си. Изумени са най-вече от твърденията му, че лично е срещал зелени човечета. Звездата от сериала „Отплата“ се кълне, че е виждал с очите си летяща чиния преди 20 години, докато бил на къмпинг.

Виждал НЛО над Рилските езера. През 1992 г. били на екскурзионно летуване с братовчед си и с леля си. Смрачавало се и тръгнали да си лягат. Тогава горе над планините и езерата видял как нещо с най-различни светлини започва да се движи в различни посоки бавно, сменяйки скоростта си. Но за летящата чиния никой не му обърнал внимание. Според него наистина била такава. Всичко това се случило в началото на септември – имало метеоритен дъжд. Цяла нощ го наблюдавали, тогава преброил над 600 звезди. И по някакъв начин свързал летящата чиния с тези падащи звезди, разказва за срещата си от третия вид Павлов. Той опитал да направи снимки с фотоапарата си, но слабият му обектив не успял да улови нищо.

Когато бил дете, актьорът музикант мечтаел да стане космонавт. Това, което го свалило на земята обаче, били слабите му оценки в училище. За да има бъдеще в някоя космическа програма, Орлин трябвало да подобри успеха си по математика – дисциплината, в която най не го бивало. Именно заради алгебрата и геометрията младежът се отказал от намерението си да става астронавт и се насочил към пеенето.

След случката на Седемте рилски езера Павлов много се страхувал, че извънземните ще се опитат да го отвлекат. За негово щастие обаче нищо подобно не се случило.

Откакто зърнал зелените човечета, Орлин не е същият. Той не спира да се вълнува от мистериите и тайните на планетата ни, интересува се и от езотерика. Убеден е, че съществува задгробен живот и прераждане.

За да научи повече за реинкарнацията, певецът се свързал със специалисти по темата. Те му разкрили, че душата му е била на Земята в тялото на военен от Мала Азия през XVIII век. Като чул това, Павлов се сетил за едно важно съвпадение – дядо му по бащина линия бил летец в армията.

Орлин не се притеснява да ходи и на врачки. Той е категоричен, че ясновидците и гадателите често са от полза. „Вярвам, че могат да те насочат и да ти дадат идея как да се справиш с даден проблем. Според него е важно сам да усетиш това, което ти казват, защото то е многозначително. Трябва ти да намериш посоката“, разсъждава на базата на познанията си в тази област актьорът от „Отплата”.

Той не крие, че понякога сънува странни сънища. Преди участието си в риалитито „Денсинг старс“, в което спечели първото място, провидял, спейки, как от небето падат камъни.

И сега сънува странни неща. Някои известни личности, които нямат нищо общо помежду си, които дори не е виждал. На сън си говори с Борис Елцин. Сънува как си приказва и с Илия Павлов, с баща си. Сънувал е също и Уил Смит или пък, че отива в някакъв хотел и там го чака Барбара Стрейзанд, обаче като много по-възрастна, и си говорят. Даже много пъти споделя, че е сънувал Слави Трифонов. Пак стоят и пак си говорят, за какво точно няма спомен, разказва нощните си преживявания музикантът.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *