Оборотният бар „Текила“, вече собственост на братя Пехливанови

Георги Пехливанов

  Елитният столичен бар „Текила“ вече има нови собственици и това са популярните братя Георги и Любен Пехливанови. Това заведение е едно от най-посещаваните от заможни бизнесмени, хора с тъмно минало, манекенки и новоизлюпени звезди.

Преди време се прочу с убийството на полицая Цветан Младенов, жестоко пребит пред бара.

Доскоро локалът беше собственост на скандалния бизнесмен Валентин Шотев, който е последният комсомолски секретар на МВР. Братя Пехливанови бяха наети от него само като охрана. Според отлично запознати като гардове в оборотното заведение работят на черно много полицаи, които си докарват допълнителни доходи.

Бар "Текила"

Пехливанови, които минават за едни от най-интелигентните герои на прехода, оцелели при два атентата, успели да убедят Валентин Шотев да се оттегли от локала. Източниците са категорични, че първоначално комсомолецът Шотев не бил никак навит да се

Любен Пехливанов

разкара от печелившата „Текила“. Пехливанови обаче привлекли на своя страна един от най-силните хора в момента – предводителя на Котараците Александър Сталийски. Неговото участие се оказало решаващо. Шотев, който е стар милиционерски кадър, веднага се сетил, че най-добрият приятел на Сталийски е самият премиер Бойко Борисов, и предпочел тихомълком да се свие във винарския си бизнес.

Източниците са категорични, че Пехливанови са хвърлили око и на друг столичен бар – Bedroom. Очаква се много скоро да влязат и в него. Заведението си има официален собственик, известен като Веско Собйески. Мнозина обаче са твърдо убедени, че локалът е част от развлекателната империя на Таки. Понеже Таки е все още под домашен арест в далечен Дубай, мнозина предполагат, че Пехливанови няма да имат проблем да влязат и в Bedroom.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *