Обичта между Камен Во и Любо от “ТЕ” пламнала на парти

 

Камен Воденичаров и Любо от "ТЕ" (вдясно)

  Камен Воденичаров и бившият вокалист на група „Те“ Любо Киров от години са си близки. Колко силна обаче е дружбата им, доскоро малцина подозираха. Е, ceгa вече е ясно. Музикантът реши да се похвали публично с добрините, които кукувецът му е правил през годините, и думите му хвърлиха публиката в размисли. Далия пък Камен и Любо не са си по-интимни, отколкото предполага обикновеното мъжко приятелство?

„Той винаги ми е давал съвети за живота и ме е поучавал, защото е по-умен от мен. Никога обаче няма да забравя един невероятен жест, който направи за моя рожден ден. Много го обичам и винаги ще съм до него“, изказа чувствата си Любо в тв интервю. Той развърза езика си в седмицата, в която вечният ерген Камен навърши 47 години.

Жестът, за който певецът споменава, му бил направен преди години. В онзи период Любо и Кацко все по-често бяха забелязвани заедно по заведенията, а се мълвеше, че топлото им приятелство е пламнало на парти, на което кукувецът черпел щедро за поредната си годишнина. Някои още тогава побързаха да обявят звездите за двойка, но самите те нито потвърдиха, нито отрекоха дали са интимен тандем.

Камен Воденичаров и Любо с Васил Найденов

Та на един 26 октомври певецът разливал с компания в Пловдив за рождения си ден. Тогава по телефона от Париж му звъннал Камен. Той го приканил веднага да се прибере в София и незабавно да отиде на летището, за да получи подаръка си Любо изпълнил заръката. На аерогарата го чакали два предплатени билета за полет до Париж – един за него и един за общия им приятел Камен Балкански, който щял да го придружава във воаяжа.

В Париж щедрият кукувец нямал търпение другарите му да пристигнат. А когато те долетели, започнал големият купон. Той бил планиран и замислен предварително така, че да няма никакви неуредици. Воденичаров бил резервирал места на най-добрата маса в изискан ресторант в близост до Айфеловата кула. Оттам се разкривал страхотен изглед към нощните красоти на френската столица.

БГ групичката вдигала наздравици с шампанско и замезвала с пресни стриди. Масрафът излязъл почти хиляда евро, но това ни най-малко не притеснявало Камен. Точно тогава той тъкмо бил продал телевизията си ММ и имал достатъчно пари за всякакви удоволствия. А какво по-голямо удоволствие от това да направи уникален празника на скъпия си приятел Любо?

„Не зная дали някой ден ще ми се отдаде случай да му се отчета подобаващо, но за мен това беше незабравимо преживяване. Разказвам го, за да разберат хората колко щедър и великодушен е Камен. Много го обичам. Той ми е сродна душа, която цени непреходните неща в живота“, почти се обясни в любов бившият вокалист на група „Те“ в неотдавнашното си тв интервю.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *