Някогашният секс символ на БСП Илияна Йотова пусна шкембе като Бай Ганьо

Илияна Йотова

  Шармантната Илияна Йотова подгони по кила колежката си от последния роден парламент Искра Фидосова, шегуват се избиратели и нейни колеги от БСП. Двете дами, освен че са доста напористи и устати, вече си приличат и по чутовните кореми, стърчащи издайнически напред. Огненочервената Йотова е пуснала шкембе като на Бай Ганьо, успяха да установят с ужас папараци.

„Илиянчето едва се свива с тоя тумбак и не може да го скрие нито с широки блузи, нито с два номера по-големи сака. Ще трябва да заимства стила на Фидосова и да почне да носи широки черни роби“, клюкарят я червени активистки. Повечето колежки на Йотова са доволни, че тя се е окръглила значително и вече няма самочувствието на секс символ в столетницата.

А беше време, в което засуканата Илияна бе една от малкото млади и хубави жени в столетницата и се ползваше със специален статут. Именно покрай факта, че хваща окото и е любимка на ръководния апарат, тя бе избрана и за острие на партията в европарламента, шушукат и до днес бесепари. Илияна бе любимката на Георги Първанов във всеки един смисъл на думата. Годинките обаче си казват й думата и гонещата петдесетака Йотова вече не успява да поддържа тънката си талия за радост на злобарите в БСП.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *