Новият любовник на Преслава е футболистът Атанас Рибарски

Преслава с Атанас Рибарски в клипът към песента "Лудата дойде"

  Футболистът Атанас Рибарски, на когото клюката приписва секс задявка с Преслава, крие ужасен инцидент от миналото си, заради който спокойно може да бъде наричан Наско Изкормвача. Преди три години като състезател на втородивизионния „Несебър“ Рибарски осакати тогавашния капитан на „Спартак“ (Варна) Иван Найденов.

На 12 септември 2009 г. футболна България е потресена от ужасяваща трагедия. Още в 30-ата секунда на гостуването на „соколите“ в Несебър в мач от петия кръг на Източната „Б“ група, при борба за първа топка, защитникът на домакините Атанас Рибарски влиза зверски с коляно в гърба на Найденов.

Роденият в Силистра полузащитник се свлича на терена като покосен от куршум. С огромни усилия успява да каже на клубния лекар д-р Христо Кисьов: „Докторе, повръща ми се“. Това бил сигнал, че е станало нещо сериозно – от удара единият бъбрек на Найденов е разкъсан на две. По-късно след двучасова операция в Окръжна болница в Бургас, органът му е отстранен.

Клубове, футболисти и обикновени българи се включват в акция за спешно набиране на средства за трансплантация. Лекарите обаче са категорични, че такава не е наложителна, тъй като другият бъбрек на осакатения футболист функционира отлично. Инцидентът слага край на кариерата на Найденов, който три години по-късно вече е треньор на варненския „Спартак“.

Атанас Рибарски

Този ужасяващ случай Рибарски, главен герой от последния клип на Преслава „Лудата дойде“, прикачи към футболната си визитка и не успя да стори в кариерата си нищо запомнящо се. За сметка на това пък Атанас може и да прокопса като любовник на Преслава.

Интриганти от фолксредите мълвят, че красивата добричлийка вече е прибавила бившия футболист към секс жертвите си. Хора от екипа, заснел видеото към песента, разказват, че още на снимачната площадка се усещали флуидите между Преслава и Наско.

Двамата продължили да се чуват по телефона и да си разменят сладникави есемеси. Ритнитопковецът се вживял в ролята на душелечител на Преслава, която току-що била прекратила вече превърналата се във финансово неизгодна връзка с Георги Станоев – Малката Бирма, твърдят запознати с личните дела на певицата.

След като на 24-годишния плейбой му дойде акълът и се оттегли от ролята на спонсор на Преси, тя изпаднала в депресия и започнала да превръща участията си в алкохолни маратони Така по-лесно щяла да преглътне факта, че няма да стане г-жа Бирма и да се подсигури с милионите на пернишкия гъзар.

Забивката й с Рибарски обаче ще си остане само с усещане за оргазъм, най-много да продължи известно време заради секса и в никакъв случай няма да прерасне в нещо повече, продължават източниците.

Причината е ясна като бял ден – едрогърдата звезда на „Пайнер“ се цели в по-едри риби от калибър „милионери„, с каквито Наско Изкормвача не може да се мери. Подвизавайки се в отбори от ранга на „Несебър“ и „Загорец“ (Нова Загора), където футболистите ритат за мизерни суми, кръшкачът от „Лудата дойде“ няма шанс да отвърне на финансовите претенции на фолкпримата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *