Новинарят Ивайло Василев: Лъжа е, че съм убил човек в катастрофа, размина се без жертви!

Ивайло Василев

  Славата споходи ненадейно плахия на вид новинар Ивайло Ва­силев. Заради вне­запното оттегляне на Юксел Кадриев от централната емисия Би Ти Ви избра имен­но беловласия водещ за нов екранен парт­ньор на Ани Салич. От няколко дни името на Ивайло непрекъс­нато циркулира из медиите, а самият той не знае да се радва или да съжалява, че сяда в стола на натру­палия безброй черни точки Юксел.

 Ивайло постъпва в Би Ти Ви преди девет години като международен редак­тор. Той е опитен в тази об­ласт, тъй като, преди да се пренесе в частната медия, четири години е работил като кореспондент на БНР в Белград.

 Идвайки в телевизията, журналистът няма идея какво го чака. Само след няколко седмици осъзнава, че условията на труд в Би Ти Ви са доста по-тежки от тези в радиото и работните задължения се множат с всеки изминал ден.

 „Идеален за запълване на дупки.“ Това е опреде­лението, с което Ивайло е известен сред колегите си в нюзрума. Изразът може да звучи обидно и дори с лек циничен подтекст, но всъщност изразява точно реалността. Василев вина­ги е бил първа резерва в частната медия – никога титуляр. Дебюта си в ефир той прави, когато се налага да замести ко­лежката си Боряна Гидикова. Така той се настанява в стола до пухкавелката Ма­риана Векилска в обедната емисия. После чете нови­ните и в сутрешния блок.

 Удовлетворени от екран­ните му изяви, шефовете започват да го използват и като дубльор на Юксел Кадриев, когато Юки тряб­ва да излиза в болнични или пък е в криза заради драмите покрай развода с жена си Бонка. Затова и не е изненада, че водещият с визия на чичка днес вече е титуляр до Ани Салич след елегантното отстраняване на предшественика му от националния ефир на ме­дията.

Ивайло Василев с Виктория Петрова като водещи на официалната част на тържеството, по случай 10-ия рожден ден на bTV

  Самият Ивайло споде­ля, че вече тъгува за су­трешните кратки емисии, чието лице беше досега. 52-годишният журналист признава, че е най-трудо­способен през светлата част на денонощието и не знае как ще събира сили за късните новини в 22 ч. Дава си сметка, че ще се прибира вкъщи, когато се­мейството му е заспало, а самият той ще е грохнал от дългия работен ден.

 „Предпочитам да работя сутрин, а вечерите ми да са свободни. За мен вечерта е време за социален живот, за семейството и прияте­лите. Това противопоста­вяне на сутрешни, обедни, централни и късни новини е   изкуствено. Нямам желание да работя почти до полунощ“, категоричен е новият партньор на Ани Салич.

 Днешните му тегоби оба­че са несравними с ужаса, който преживява преди 13 години. По това време Ивайло е кореспондент на БНР в Белград.

 На връщане от сръбската столица, малко след като минава нашата граница, новинарят причинява теж­ка катастрофа с автомоби­ла си. Вози се с втората си съпруга, а според слухове­те при пътното произшест­вие губи живота си жертва извън колата на Василев.

 Фаталният инцидент умишлено е потулен от полицейските органи, а заслугата да не се разнесе в публичното простран­ство е на таткото на водещия бившия редактор на вестник „Де­мокрация“ и мъж на Блага Димитрова Йордан Васи­лев, човека, когото виет­намката Ханка обяви за изнасилвач.

 Дали наистина Ивайло е смазал жена с автомоби­ла си и после това е било скрито? Този въпрос и днес измъчва журналистите в Би Ти Ви. Василев-младши рядко събира смелост да говори по темата, но кога­то все пак отваря дума за случката, се кълне, че няма вина за нищо и не е убивал човек.

 „Да, вярно е, че преживях много тежка катастрофа. Бяхме с втората ми съпруга в колата и двамата получи­хме мозъчно сътресение. Но това е всичко. Не е има­ло други ранени хора, камо ли пък жертви“, изповядва беловласият журналист.

 Ивайло има два брака зад гърба си, а в момента живее на семейни начала с поредната си изгора. Пър­вата му жена се казва Ина и от нея има щерка Ани. Любовта му със съпруга №1 продължава 11 години. Днес Ивайло продължава да поддържа приятелски отношения с майката на дъщеря си. Наследничката му пък е на 25 години и отдавна живее в чужбина, където завършва висшето си образование.

 Диана е втората жена на Ивайло Василев. Именно с нея той претърпява ката­строфата преди 13 години. И с тази своя съпруга воде­щият е запазил прилични отношения и двамата ня­мат лоши спомени от про­валения си брак.

 Сега цялата любов на новинаря е насочена към жена на име Ани. Запоз­нават се преди няколко години, а най-любопитното е, че страстта им пламва в интернет. Ивайло не се срамува да признае, че се регистрирал в сайт за за­познанства и чател с непо­знати дами, докато една от тях не се оказала подходя­ща за него.

 „Нищо атрактивно няма в начина, по който съм на­мерил Ани. Човек влиза в сайтове за запознанства, за да търси събеседник, с когото да споделя. Е, по­някога хората си допадат и нещата отиват и по-далеч“, разправя заместникът на Юксел Кадриев.

 

Всичките му жени са Ани

 Името Ани е сакрално в живота на, Ивайло Василев. Така например викат на майка му. Всъщност тя е Ангелка, но близ­ките й винаги са използвали умалителното Ани.

 Единствената  си  наследница  водещият кръщава с галеното име на родителката си. Тъй се зове и третата му половинка, която той смята за голямата си любов. Ани (Салич) е и новата му служебна партньорка, с която си подават реплики в Би Ти Ви новините.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *