Ники Кънчев пусна шкембе и ц*ци

Кънчев е запален по волейбола и с приятелите си често си устройва мачове „на вързано“ за по няколко бири.

  Ники Кънчев прекарва 2-месечната си лятна ваканция в активна почивка. От сутрин до вечер мистър „Стани богат“ е на плажа на култовия къмпинг „Каваците“ край Созопол, където бе фокусиран от топ папараците.

Видимо почернелият от слънцето водещ е станал кожа и кости, но с доста измъчен и брадясал вид. Макар че бе свалил още няколко излишни килограма от теглото си, Ники гордо пъчеше огромно, но поувиснало шкембе. Любопитни летовници, разпознали водещия, го одумваха, че младее за годините си, но има добре оформено коремче и дори цици. Подобна ужасяваща комбинация се получава от прекаляване с бирата.

С доста небрежния си вид Ники е досущ като корабокрушенеца Робинзон Крузо.

Колеги на 52-годишната звезда на Нова телевизия разкриха, че Ники е зарязал половинката си Даниела, която работи в рекламния отдел на „Дарик радио“ и заедно с 4-годишната им дъщеричка Мари-София отдъхва край морето. Преди месец тримата се завърнали от 2-седмична почивка в гръцката им вила край селцето Каливес, където само на 400 метра от морския бряг, между първия и втория ръкав на Халкидики, Ники купи вила за семейството си. За 120 кв.м морска къща

Ники съсредоточено наблюдава движението на топката.

водещият се бръкнал със 100 000 евро и всяко лято си отдъхва далеч от обективите на родните папараци в райското кътче. По традиция след кратката гръцка ваканция всяко лято Ники отпрашвал към любимия си къмпинг „Каваците“.

Докато половинката му Даниела се потяла в жегите в радиото, Кънчев е пуснал котва на морския бряг до края на август с голяма и весела компания. Малката Мари-София си играела в пясъка, въоръжена с кофичка, лопатка и сито, а през това време Ники изигравал по някой мач и цъкал белот с приятелите си. От време на време шоуменът отскачал с малката си до близкия Созопол, за да сменят обстановката.

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *