Не е за вярване! Лили Иванова отказва половин милион!

Лили Иванова
Лили Иванова

  Лили Иванова отказала половин милион хонорар на Иван и Андрей. Двамата продуценти поканили примата на българската естрада за председател на журито в „Музикална академия“. Новото издание на шоуто започва през есента в ТВ7, а опосумите силно са се амбицирали този път да успеят.

След провала на шумно рекламираната „Къртица“ двамата шоумени са решили да играят на сигурно със стария музикален формат от Би Ти Ви, който проди години правиха съвместно със Слави Трифонов.

За да си гарантират висок зрителски интерес, Иван и Андрей се обърнали към Лили Иванова с предложението от половин милион лева, което е рекордна сума в родния бизнес. Лили, която обича парите, обаче проявила силния си характер и отказала грандиозната сума заради безобразна и долнопробна шега която Иван и Андрей си направиха преди време в нова ТВ, когато водеха свое вечерно токшоу.

Иван и Андрей
Иван и Андрей

Става дума за една стара клюка, обиколила навремето страниците на жълтите издания за мнима дъщеря на Лили, която тя уж била изоставила навремето в дом за деца с увреждания, защото не била с всичкия си. Името на детето, което сега е възрастна жена, е Доротея, а в шоуто си по Нова ТВ Иван и Андрей възкресиха тази измислица под формата на специален гег, което вбесило Лили Иванова.

Тогава някои издания дори писаха, че певицата твърдо е решила да съди опосумите, но официална информация за дело така и не се появи. Днес Лили си го върна тъпкано, защото отказа да спасява закъсалите продуценти и показа, че гордостта и струва повече от половин милион лева, коментираха нейни близки приятели.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *