Мъж се влачи със счупен гръбнак 70 метра, да не закъснее за сватбата си (снимки)

Чад не може да става от леглото

На 18 октомври в нощта преди сватбата си, Чад карал колата си по слабо осветения чакълен път на Сейнт Джеймс Айлънд, Южна Каролина, САЩ. Не след дълго на един остър завой той загубил контрол над колата си.

Автомобилът му се претърколил над четири пъти по билото и накрая се приземил с главата надолу в дълбоко блато. Колата започнала да се пълни с вода. Накрая все пак за щастие Чад със счупен гръбнак, успял да изпълзи от смачканата кола и успял да се върне на пътя, който е отдалечен на 70 метра от местопроизшествието.

костюна на младоженеца

Намирайки се в състояние на шок той и не подозирал колко зле е всъщност, единственото което било в неговата глава била предстоящата сватба. Той не можел да си позволи да пропусне собствената си венчавка. Накрая се добрал до тях на автостоп със счупен гръбнак!

След като действието на адреналина вече преминало, Чад почувствал силна болка в гърба и помолил майка си да го отведе в болница.

Там смаяните лекари видели, че си е счупил L1 прешлен.

сватбата

Веднага докторите му забранили да става от леглото до пълното му възстановяване, което трае поне няколко месеца.

Но това не подхожда на човек, който очаква с нетърпение сватбата си и се очаква да вдигне любимата си на ръце. И тогава на Чад му хрумва блестящата идея, да се ожени в кревата!
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Mf3Y6zgX7m4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *