На Отварачката й омръзнало от капризите на Християн Гущеров

Мария и Християн Гущеров

  Въпреки че го хвали до небесата в публичното пространство, Мара Отварачката се отегчила от Християн Гущеров до смърт, говорят злите езици.

Според клюката, певицата с най-големи джуки в бранша се била оплакала на своя позната, че младият й любовник постоянно я дразни.

Поп фолк дивата недоволствала от факта, че милионерското синче било прекалено разглезено и че се държало досущ като „мамино детенце“.

Така вместо да се облегне на силно мъжко рамо и да се почувства истинска жена, на чалга фурията й се налагало да угажда на капризите на милионерското синче, все едно му е майка.

Познати на изпълнителката със спорни гласови данни издават, че всъщност Мария отдавна се била отегчила от Гущеров, но го търпяла стоически поради две причини.

Първо, г-жа Отварачката за нищо на света не искала да изгуби материалните благини, които се изсипват върху нея като пълноводна река, без да си мръдне малкия пръст.

Второ, пайнерката давала мило и драго да дразни бившия си съпруг Митко Андонов който бързо след като се разкара с нея, създаде второ семейство и се сдоби с още един наследник.

„Гущеров лази по нервите на Мария, но тя си натиска парцала и го трае, защото няма къде да иде.

Ясно за всички в бранша е, че ако Хриско не беше толкова богат, певицата никога нямаше да му обърне и грам внимание! Но както се казва „креват къща храни!“, клатят глава колежки на миньончето от Стара Загора.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *