Наталия Симеонова се помири с Халваджиян

Наталия и Маги Халваджиян си простиха убидите
Наталия и Маги Халваджиян си простиха убидите

  Водещата на „Предай нататък“ Наталия Симеонова най-накрая може да спи спокойно, феята на любовта успя да се помири с един от най-близките си навремето приятели – продуцента Маги Халваджиян. Двамата заровиха томахавките и преглътнаха факта, че вече ще им се налага да са конкуренти от малкия екран.

„Маги ми се сърдеше, но мисля, че вече му мина. Много го обичам, също както Кремена и детето им. А когато аз обичам някого, това е за цял живот. Не му беше приятно, но той напусна, а аз останах“, призна наскоро Наталия в приятелска обстановка.

Обтегнатите отношения между феята на любовта и Халваджиян започнаха преди повече от година и половина, когато Би Ти Ви реши да спре всякакви отношения с арменския клан. Продуцентът се опита да се презастрахова, като накара целия си екип да го последва в преместването му в Нова телевизия. Актьори, сценаристи и негови водещи любимци до един му засвидетелстваха своята вярност, като безропотно приеха да останат без работа и заплати, но не и да работят за душманите му. Единствената, която не тръгна след него, бе Наталия.

Наталия Симеонова
Наталия Симеонова

В продължение на месеци русокосата водеща маневрираше между бившия си работодател и Би Ти Ви, докато накрая не стана ясна целта й. Тя получи от телевизията предложение, на което не можеше да откаже, и веднага направи своя избор. Симеонова не просто загърби амбициите на клана Халваджиян да я притежава като свое лице, но и ги притесни със задкулисните си действия. Преднамереността й послужи като горчив хап за продуцента, който се притесни, че ако не внимава, всеки в екипа му може да го зареже в търсене на по-добра оферта.

„За мен Наталия е затворена страница от живота ми. Такова нещо не прощавам“, тръбеше наляво и надясно маги и за да е още по-убедителен, бе забранил и на най-близките си да се виждат със Симеонова.

Като резултат от предателството на своята любимка Маги не се поколеба да я дамгоса публично. Арменецът обвини Наталия в неблагодарност и завинаги я зачеркна от кръга сис познанства. Той изтри номера й от телефона си и дори спря да я поздравява, когато я срещаше по улицата. Междусъседските им отношения също пострадаха. Двете семейства, които живеят едно до друго в престижен столичен квартал, буквално издигнаха непреодолима ограда помежду си.

Магърдич ХалваджиянДнес обаче на студената война между Наталия и Маги вече е сложена точка. Водещата не пожелала да конкретизира пред познатите си как точно се е разбрала с бившия си шеф, но изглеждала много доволна от това, че двамата не са смъртни врагове.

Тя обяснила, че най-после е намерила душевен покой, защото й тежало всички да я смятат за лошата страна в спора с продуцента.

Наталия откровено се самобичувала, че позволила на ситуацията да излезе от контрол и вместо да се разберат с Маги като големи хора, да бъдат въвлечени от интригите. Затова и тя първа от много време подемала постъпки, за да възобнови добрите си отношения със семейството му и да засвидетелства отново приятелството си към тях.

Стъпките към помирението с арменеца обаче дълго време все удряли на камък. Извинението на Наталия никак не й се получавало, а и престараването й в работата за Би Ти Ви не било в неин плюс. Всеки успех на шоуто й „Предай нататък“ също много усложнявал нещата с Халваджиян. Високият рейтинг на къдрокосата журналистка се забивал като нож в гърба на Маги, който така и не можел да преглътне факта, че Наталия го е зарязала, за да сключи договор с най-големите му врагове от Би Ти Ви.

Къдрокосата водеща била под непрестанен стрес от реакциите, които предизвика с постъпката си сред бившите си колеги. Големите й страхове от изолация й донесли среднощни кошмари, с които Наталия се борила по единствения начин, който знаела – с работа. Отхвърлянето й от предишните социални кръгове така вгорчило живота й, че отново я накарало и да изживее друг стрес – да качи килограми и на без това наедрялото си тяло. Заради това тя още повече се потиснала. Наталия изживя истинска агония и от факта, че от фея на любовта и личност без конфликти, изведнъж за нея се говори като за алчна използвачка и нагла неблагодарница. И за да заличи завинаги това петно на миналото си, тя отново и отново търсела контакти с Халваджиян.

Чак месец преди началото на новия телевизионен сезон къдрокосата водеща достигнала най-после до целта си. Тя успяла да се засече със съпругата на бившия си работодател Кремена уж случайно. Именно стилистката я уверила, че няма за какво да се притеснява от Маги. Кремена отдавна обработвала мъжа си да забрави враждата в духа на прошката и приятелство и той вече бил узрял за тази идея. Разбира се, като мъж с позиции не искал да изглежда обработен и манипулиран от жените и затова така и не провеждал онзи разговор. Най-важното обаче било, че не таял никакви лоши чувства към Наталия Симеонова.

След всичко, което говорили едни за други в медиите пък, не отивало и да се виждат и чуват. Затова било по-добре да запазят дистанция пред хората, а в квартала не им пречело и да си разменят по някоя друга дума на любезност.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *