Наталия Симеонова отново в ефир – с шоуто „На крилете на любовта“!

Наталия Симеонова

  Феята на любовта Наталия Симеонова ще се окаже голяма хитруша. Русокосата водеща вече плете кошницата си, за да се завърне отново в ефир, и то в добре познатото си амплоа. Наталия е решила да не затрива последните близо 10 години в шоуиндустрията и да направи апетитно предло­жение на Би Ти Ви, което няма да бъде пренебрегнато. Така само три месеца след като бе свалена от екран, къдрокосата дама отново ще се завърне триумфално.     

 Наскоро Наталия загатна, че не смята да се отдаде на пенсионерско съществуване далеч от теле­визията. Водещата на култовото предаване „Море от любов“ спо­дели, че продължава да работи и макар да не е в предишния си график, вече движи нови проекти. Те обаче трябвало да претърпят известни промени преди отново феята на любовта да радва почи­тателите си.

 Симеонова вече се е заела с преговорите скоро отново да се появи на екран и смятала да не прави компромиси по отношение на това в кой канал да е. Къдрокосата водеща не иска­ла да се загуби в някоя кабеларка и въпреки че имала доста предло­жения за изяви, тайно обсъждала да се сработи отново с предишни­те си домакини от Би Ти Ви.

  От доверени източници научихме, че в момента се готви шоу с работно заглавие „На крилете на любовта“. То ще се из­лъчва всяка събота на мястото на „Море от любов“. Наталия няма да е сама, а ще си има партньор – млад мъж, който ще играе ролята на Купидон. Възможно е това да е бившият пощальон на Гала в „Имате поща“ – Пейо.

 От канала нямали никакви съмнения, че Наталия е повече от добър трансфер за екипа им, и имали солидни оферти за ней­ното привличане. В коридорите на телевизията дори се заговори, че концепцията за подходящо шоу за Симеонова вече е готова. Тя обаче щяла да почака до есента, когато през новия сезон от медията пла­нирали да пуснат пилотния епи­зод. Това загатна и продуцентът Маги Халваджиян преди време, след като заради разрив с телеви­зията бяха спрени други два него­ви проекта – „Господари на ефира“ и „Пълна лудница“. Дългокосият телевизионер се безпокоял, че от Би Ти Ви ще се опитат да му отмъкнат вече утвърдената водеща под носа, като я подмамят с повече власт и възможности за изява.

 По всичко личи, че дипломатич­ната Симеонова вече се е ориенти­рала правилно в спора и не смята да остава дълго в неудобната си­туация да е без предаване. Пред познати тя съвсем откровено си признавала, че няма проблеми да прескочи бившите си работодате­ли от клана Халваджиян и веднъж завинаги да започне самостоятел­на кариера по примера на други свои колежки. Точно това се случи преди няколко години и с друга застрашена от изпадане от ефир водеща – Радост Драганова. Брю­нетката бе притисната да избира между това да прави предаване в кабеларка или да разкара своите продуценти и сама да събере ефир за предаване. Изборът й бе логи­чен и след няколко месеца Радост се сдоби със собственото си шоу ..Модерно“, затваряйки страницата на предишното си амплоа в „Огле­дала“. Подобен трансфер направи и водещият Иван Звездев, който предусещайки, че може да остане без ефир, реши да зареже добре познатата си роля в „Бон апети“ да наложи свое собствено продуцентско предаване.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *