Наследникът на Сергей Станишев се роди под лидерско число

Според астролозите бебето на Стан и шев ще има бизнес нюх и щастлив живот

  Сергей Станишев най-сетне се сдоби с наследник в политиката. В сряда на обяд лидерът на БСП стана татко на мъжка рожба, а според астролозите бебето е родено с карма на лидер и е вероятно дори на надмине дори татко си. Специалистите изчисляват, че личното му число е 5, което означава, че ще успее в бизнеса и обществения живот и с лекота ще печели пари.

Не знам дали са изчислявали точно кога да се роди, но това действително е много благоприятна дата и детето освен с остър ум и лидерски качества, ще е надарено и с късмет. Датата 10 е 1 в нумерологията и е сигурен знак, че е лидер, а като се има предвид разположението на планетите му, то ще се занимава именно с политика и обществени дела. Под лично число 5 пък са хората с бизнес нюх, чиито портфейл никога не остава празен. Това е много силна комбинация и може и да надмине татко си по успехи“, заяви пред журналисти нумероложката Цветанка Рангелова.

Сергей и Моника с дъщеря си Дария

Според нея няма значение какво име ще изберат родителите на момченцето, защото кармата му е достатъчно силна и при всички случаи ще се изпълни.

Сергей Станишев и съпругата му Моника все още не са се спрели на конкретно име, тъй като до последно се колебаели между два варианта. Дори най-приближените на лидера на БСП в партията му обаче не са наясно какъв е изборът на щастливото семейство.

Таткото Сергей пък бил толкова шашнат около раждането, че дори не мислел по въпроса, а се радвал, че всичко е минало добре и съпругата и бебето са здрави. Много щастлива е и каката на новороденото момченце – Дария, която е точно с 2 годинки и 2 месеца по-голяма от него.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *